Highlighter | Textmarker | Tekstmarker

Met tekstmarkers maak je het belangrijk

Wil je er iets extra uit laten springen? Wil je iets markeren als belangrijk? Mag er iets niet over het hoofd worden gezien? Mag er iets niet vergeten worden? Gebruik tekstmarkers. Laat jouw tekst of quote eruit springen met tekstmarkers. Tekstmarkers zijn een soort viltstift in fluorescerende kleuren (neon kleuren) waarmee je woorden, of stukken tekst (zinsneden) kunt markeren. Je wilt de tekst die je markeert laten opvallen. Dat kan omdat tekstmarkers transparant markeren. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse merken tekstmarkers waar je je keuze uit kunt maken. Pentel, Tombow en  Faber Castell sieren het assortiment.

Text markers zijn er in vele kleuren

Belangrijke tekst accentueer je met text markers. Wie gebruikt ze niet? Wie heeft ze niet in huis? Een gewoon dagelijks voorwerp maar je kunt er ook hele leuke dingen mee doen. Tekstmarkers vallen onder schrijfwaren maar ze kunnen mooie effecten toevoegen aan je hobbyprojecten. Het zijn gewoon viltstiften. Inkt in viltstiften is vaak dekkend terwijl de inkt in text markers transparant is anders komt de tekst er niet door. Deze eigenschap kan ook mooi zijn bij het inkleuren van afbeeldingen. De Foamtastische Huiskamer heeft tekst markers namelijk in vele kleuren. De meest gebruikte is natuurlijk de neon geel maar De Foamtastische Huiskamer heeft zelfs pastelkleuren en metallic kleuren in huis.

Met markeerstiften laat je het lekker opvallen

Wil je iets echt goed op laten vallen of lekker kleuren? Markeerstiften kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Kijk maar eens naar het assortiment in de webshop of kom lekker snuffelen in onze gezellige winkel in Goirle. Bij De Foamtastische Huiskamer kun je markeerstiften los en in sets kopen. Bij De Foamtastische Huiskamer is volop keuze uit kwalitatief goede materialen. Je krijgt er een persoonlijke service. Tevens staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Snuffel maar eens lekker rond en we helpen je graag bij je bestelling die vervolgens snel naar je toe komt.