Kalligrafiestift | Set

Kalligrafie stiften en kalligrafie markers
Sommige mensen hebben een prachtig handschrift, terwijl anderen hun krabbels snel even neerpennen. Hoe dan ook: als je ervoor gaat zitten en er de juiste schrijfmaterialen bij pakt, dan zul je zien dat het helemaal niet zo'n kunst is om iets moois op papier te zetten.

Kalligrafiestift voor mooie schrijfkunsten

Iedereen kan kalligraferen met edding Kalligrafie markers en pennen
Het zal je veel voldoening geven om persoonlijke, creatieve teksten in een scrapbook, wens- of uitnodigingskaart te schrijven. Als je eenmaal op gang bent en de smaak te pakken krijgt, is er geen papier meer veilig voor jouw schrijfkunsten!
De kalligrafie markers hebben een platte punt, waardoor het schijven van letters met dikke en dunne lijnen (kalligraferen) vanzelf gaat.

Kalligrafie markers Edding

Viltstiften met kalligrafiepunten voor prachtige schrijfresultaten op veel oppervlakken, met name terracotta, hout, karton en linnen. De diverse kalligrafiepunten en de harmonieuze en aantrekkelijke kleuren maken creatieve veelzijdigheid mogelijk om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften. Dankzij veeg- en watervaste inkt op waterbasis, zijn deze stiften extreem lichtecht en weerbestendig

Meer weten over de basisbeginselen van Kalligrafie... lees dan verder op de site van Edding

Kalligrafie stiften kopen bij de hobbywinkel

De kalligrafie stiften van Edding koop je bij De Foamtastische Huiskamer. De actuele voorraad zorgt ervoor dat je jouw bestelling van de edding kalligrafie stiften snel bij je thuis is.

Calligraphy pen faber castell

De Faber Castell Pitt Calligraphy Pen is een prachtige kalligrafiestift met prachtige productdetails:

  • gepigmenteerde tekeninkt
  • hoogste lichtechtheid
  • waterbestendig, permanent
  • neutrale geur, zuurvrij, pH-waarde neutraal
  • pen punt: C = spievorm, ideaal geschikt voor kalligrafie