ZIG Clean Color Dot

Stippen op porcelein ken je vast wel. Maar wist je dat je dat ook op papier kunt doen? Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we daarvoor de ideale stiften van ZIG Clean Color Dot van Kuretake.

ZIG Clean Color Dot stiften koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Deze markers  | Stipstiften hebben aan één kant een fijne punt van 0,5mm en aan de andere kant een flexibele dot punt van 1,0 mm tot 5,0 mm afhankelijk van de druk die je uitoefent. De Zig Clean Color Dot bevat pigment op waterbasis, is lichtecht, geurvrij, xyleenvrij en geschikt voor papier. Je kunt met deze stiften niet alleen stippen maken maar ook ovalen, blaadjes etc. dit doe je door de druk op stift aan te passen bij het werken. Het zijn handige stiften om leuke dotjes te maken in je artjournals of andere papierprojecten. Je Zig Clean Color Dots koop je online bij De Foamtastische Huiskamer.

De clean color dot markers in veel kleuren

De Clear color dot markers is er in heel veel kleuren. De handige clean color dot markers zijn makkelijk in gebruiken en geven een leuk effect. Bij de Foamtastische Huiskamer zijn de zig clean color dot markers los verkrijgbaar en in handige sets. Maak jouw kaart of art journal nog leuker met de clean color dot markers in veel kleuren.

zig clean color dot metallic

Naast de prachtige pastel en heldere kleuren zijn er ook zig clean color dot metallic van Kuretake. Deze zijn prachtig voor kerstkaarten en uitnodigingen. De metaalkleurige dots zijn echt makkelijk te maken met de zig clean color dot metallic.