Superstar Fluorescent Orange Chunky Mix | 8ml

per stuk Chunky Glitter

Superstar Fluorescent Orange Chunky Mix | 8ml
Superstar Fluorescent Orange Chunky Mix | 8ml
4.50 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeSU98747
8714993987478

Cosmetische Fluorescent Orange Chunky Glitter | Superstar

De Chunky mix wordt ook wel festivalglitter genoemd. De Fluerescent Orange Chunky mix ziet er spectaculair uit. Maar het is ook prima te verwerken in je haar. In de mix van glitter zitten verschillende glitters in verschillende mate (en soms ook kleuren). Het geeft makkelijk en snel een feestelijke resultaat. Alleen al dit gave glittertje en je hebt een partylook In het potje zit 8ml aan chunky glitter.

Hoe breng je chunlky glitter aan

Om de glitters op je huid aan te brengen kun je gebruik maken van de verschillende huidvriendelijke gel van Superstar. Neem een beetje van de gel uit het potje met een wattenstaafje of een penseel en breng dit aan op de huid. EN wil je de glitters in je haar doen. Geen probleem maak dan gebruik van gewoon haargel. De huidgel van Superstar kan overigens gewoon over je schmink heen. Breng de huidgel aan op je huid, en breng er dan de glitters op aan. Als de gel droog is zie je hem niet meer en zitten de glitters vast.

aandachtspunt bij het gebruik van Chunky glitter

Gebruik het niet op oogleden of dicht bij de ogen. Het is niet geschikt als oogmake-up. Wees voorzichtig bij kinderen die kunnen de glitters in hun ogen wrijven dus breng ze met mate en op afstand van de ogen aan.