Card Deco Essentials Nesting Dies - Stitch

Card Deco Essentials Nesting Stitch Dies zijn leuke en betaalbare snijmallen om een speciaal achtergrondje te maken op je kaarten. Deze Nesting die stitch van Card Deco essentials worden ook wel achtergrond snijmallen genoemd, naast een achtergrond vorm zorgt deze snijmal ook voor een leuk en speels streepjes lijntje..

Gebruik ze in combinatie met designpapier of linnenkarton om daarna een tekst op te stempelen of bij voorbeeld je 3D plaatje nog beter uit te laten komen. Door een goed prijs kwaliteit verhouding van deze Card Deco Essentials Nesting Dies Stitch behoren ze tot de basis gereedschappen van onze kaartenmaaksters.

Card Deco Essential Nesting dies Stitch online bestellen

Het rond neuzen in onze grote hobbywinkel is natuurlijk heerlijk maar soms wil je liever jouw producten makkelijk en snel vanuit je hobbykamer bestellen en thuis laten bezorgen. Ook dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Jouw Card Deco Essentials Nesting Dies Stitch online bestellen bij de Foamtastische Huiskamer is makkelijk en snel. Door de actuele voorraden heb je jouw bestelling snel in huis. Onze klantenservice wordt gewaardeerd met een 9,5. Dus loop je ergens tegen aan neem contact op met ons shopteam en ze helpen je graag.