Snijmal | Cutting Dies | Stansmal

In de uitgebreide collectie online hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer in Goirle vind je een groot assortiment voor snijmallen, stansmallen en stansmachines. Alle benodigdheden kun je bij ons vinden. De collectie snijmallen en stanzen zijn geschikt voor diverse machines. Denk hierbij aan de Big Shot, Double Do, Cuttlebug, maar ook elektrische machines zoals bijvoorbeeld de eBosser. Bij jouw favoriete hobbywinkel van Brabant De Foamtastische Huiskamer vind je het allemaal.

Snijmallen en stansmallen kopen

De mooiste kaarten en leukste scrappagina's hebben vaak de meest ingewikkelde patronen. Of net een super gedetailleerde vlinder of bloemenframe. Om dat allemaal met de hand te tekenen en knippen of snijden is een karwei waar je een zeer vaste hand en engelengeduld voor nodig hebt. Er hoeft maar iets mis te gaan of de pagina of kaart kan de prullenmand in. Om die frustratie te voorkomen kun je handige snijmallen en stansmallen kopen. In onze hobbywinkel hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Je kunt zo weer snel aan de slag met je project. Heb je vragen over een mal? De ladies van De Foamtastische Huiskamer staan voor je klaar en helpen je graag. Mail of bel ons voor advies. We helpen je bij de keuze om snijmallen en stansmallen te kopen.

Stansmachines online bestellen

Zoek je handige stansmachines? Dan ben je bij de online hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze online hobbyshop. En kom je er niet uit, bel of mail ons. Het team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar voor als je online aankopen.

De merken snijmallen en stanzen die je vindt in onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer

  • CraftEmotions
  • Crealies
  • Nellie Snellen
  • Sizzix
  • Studio Light

Alle overige merken kunnen we je ook snel leveren. Dit doen we op bestelling. Dus bij ons ben je echt aan het juiste adres om snijmallen en stanzen te kopen.