Snijmal | Cutting Dies | Stansmal

Met snijmallen snij je eenvoudig de mooiste vormen en patronen

Vind jij ze ook zo mooi, kaarten en leuke scrappagina’s met mooi uitgesneden vormen en patronen? Vaak zijn de mooiste patronen best ingewikkeld en kun je ze niet zomaar met een mesje uitsnijden of uitknippen. Gelukkig zijn er snijmallen. Met snijmallen snij je de meest elegante, complexe of abstracte figuren uit. Snijmallen worden ook stansmallen of cutting dies genoemd maar ook stencils, templates of sjablonen. Geef je creativiteit een boost  en kijk naar de mooie collectie snijmallen van De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft de mooiste snijmallen van diverse merken.

De mooiste stansmallen vind je bij De Foamtastische Huiskamer

Wat een werk om kleine figuurtjes en patroontjes uit te snijden. Met stansmallen wordt het erg gemakkelijk. De meeste mallen passen in verschillende stansmachines. Er is veel keus in stansmallen. Breng jouw creativiteit tot uiting met de leukste stansmallen van De Foamtastische Huiskamer. Je hebt natuurlijk diverse materialen die je uit wilt stansen.  Maar niet alle stansmallen zijn geschikt voor alle materialen. Voor vilt, kurk, MDF of leer is het beter een dikkere mal te gebruiken.

Cutting dies koop je bij De Foamtastische Huiskamer

De mooiste kaarten of scrappagina’s maken met cutting dies? Enthousiast geworden? Koop jouw cutting dies met de mooiste patronen en figuren bij De Foamtastische Huiskamer.  Heb je nog wat ideetjes nodig? Volg ons hier voor op de social media. Heb je advies nodig voor je koop van cutting dies of bij het kopen van andere hobbymaterialen dan helpen we je graag. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.