Amy Design | Clear stempels

Experimenteer met Amy Design Clear Stamps

Stempels zijn er in vele soorten en maten. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie grote collectie stempels. Amy Design siert mede deze collectie. Amy Design Clear Stamps zijn doorzichtig. Het lijken rubberen stempels. Ze zitten op een plastic velletje geplakt. Omdat de stempels doorzichtig zijn kun je goed zien waar je gaat stempelen. Met Amy Design Clear Stamps maak je indrukwekkende creaties. Stempel de prachtige afbeeldingen met inkt en kleur ze dan in. Dat kan ook weer met vele materialen. Probeer eens embossingpoeder. Experimenteer met Amy Design Clear Stamps!

Amy Design transparante stempels zijn ideale stempels

Amy Design transparante stempels zijn gemaakt van acryl of siliconen en zijn zelfklevend. Je kleeft de Amy Design transparante stempels tegen een transparant acrylblok als handvat. Dit noemen ze ook wel een clearblock. Die heb je dus maar een nodig. Je kiest de afbeelding die je wilt gebruiken van je sheet en stelt zelf je stempel samen in tegenstelling tot rubberen of houten stempels. Je hebt ook geen lijm of plakband nodig. Als je vervolgens een andere stempel wilt haal je het stempelplaatje van de blok en plakt het terug op het stempelvel en neemt een andere. Omdat de Amy Design transparante stempels doorzichtig zijn kun je precies bepalen waar de stempel komt. Ideaal dus.

Amy Design stempels bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden en ook op zoek naar Amy Design stempels? Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer in de webshop en bestel eenvoudig en snel. Of kom eens gezellig rondsnuffelen in onze winkel in Goirle. In beide gevallen ben je verzekerd van een persoonlijke service. Naast Amy Design stempels heeft De Foamtastische Huiskamer een groot assortiment hobbymaterialen. Als je vragen hebt kun je ze stellen aan ons enthousiaste shopteam dat steeds voor je klaar staat en ervoor zorgt dat je bestelling snel wordt verzonden.