Card Deco Essential Clear Stamp

Card Deco Essentials Clear Stamps voor prachtige creaties

Ben je op zoek naar stempels dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. De Foamtastische Huiskamer heeft namelijk een mooie grote collectie stempels. Card Deco Essentials Clear Stamps siert mede deze collectie. Stempels zijn er in vele soorten en maten. Card Deco Essentials Clear Stamps zijn doorzichtig. Het zijn clear stamps. Het lijken rubberen stempels. Ze zitten op een plastic velletje geplakt. Omdat de stempels doorzichtig zijn kun je goed zien waar je gaat stempelen. Met Card Deco Essentials Clear Stamps maak je prachtige creaties.

Card Deco Essentials heeft leuke tekstjes om ergens aan toe te voegen

De doorzichtige stempels van Card Deco Essentials zijn transparant en zelfklevend zodat je ze eenvoudig kunt bevestigen op een clear block. Een clear block is een acrylblok als handvat. Die heb je maar een nodig. Card Deco Essentials heeft vele mooie afbeeldingen maar ook kleine tekstjes. Heel leuk om ergens aan toe te voegen. Ze kunnen in zijn geheel of als losse woorden gestempeld worden. Als je bijvoorbeeld net ergens een leuk tekstje mist op je werkstuk dan helpt Card Deco Essentials je hierbij met zijn kleine tekststempeltjes.

Card Deco stamps koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Kom naar de gezellige winkel van De Foamtastische Huiskamer of kijk in onze webshop naar ons mooie grote assortiment stempels en onze collectie Card Deco stamps. Met de mooie afbeeldingen van Card Deco stamps maak je mooie creaties en met de teksten van Card Deco stamps maak je het helemaal af. Schroom niet om ons aan te spreken als je vragen hebt. Wij helpen je graag zodat jij lekker creatief aan de slag kunt. Wij zorgen ook voor een persoonlijke service