Stempel

Ben creatief met stempels

Vroeger stempelden we met aardappelen. Je sneed dan zelf eenvoudige afbeeldingen uit de aardappel om deze vervolgen met verf te stempelen. Tegenwoordig zijn er stempels in vele ontwerpen verkrijgbaar. Voor elke gelegenheid zijn er passende stempels. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft een unieke collectie voor u samengesteld met diverse merken. Kies hiervoor de stempels die jij mooi vindt.

Stempel er op los en maak je eigen unieke creatie

Stempelen is een techniek die bij veel hobby’s te gebruiken is. Stempelen is een zeer veelzijdige techniek. Je kunt een stempel bijvoorbeeld gebruiken bij het maken van kaarten, mixed media, labels, journals, scrapbooking en handlettering. Met een stempel kun je verrassend creatief zijn en kun je een mooie versiering maken. Werken met stempels is gemakkelijk en je kunt er vele leuke dingen mee maken. Je kunt de hele vorm natrekken en stempelen maar ook een gedeelte ervan. Je kunt de vorm naderhand ook inkleuren met allerlei materialen. Een stempel  kun je met veel materialen combineren. Je kunt gebruik maken van allerlei soorten inkt, verf en stiften. Ook kun je een stempel gebruiken op vele ondergronden zoals onder andere op alle soorten papier, hout, stof, plastic en metaal. Experimenteer en creëer naar hartenlust.

Stempels kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden? Wil je stempels kopen? De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie voor je op voorraad in verschillende merken en prijscategorieën. Heb je nog wat ideetjes nodig? Volg ons hier voor op de social media. Heb je advies nodig bij het kopen van stempels of bij het kopen van andere hobbymaterialen dan helpen we je graag. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.