IndigoBlu

Als je op zoek bent naar IndigoBlu stempels, dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Deze stempels zijn gemaakt van rubber. Verder zijn ze reeds voorzien van een klevende laag. De stempels zijn heel gedetailleerd. Je kunt er prachtig afdrukken mee maken. Dit kan met allerlei soorten inkt, zoals bijvoorbeeld Stazon, Distress en Memento. De stempels zijn natuurlijk geschikt om vaker te gebruiken. Als je klaar bent, maak je ze heel gemakkelijk schoon met een klein beetje zeep en wat water. Op zich kun je ze ook wel reinigen met een olievrij babydoekje. Zijn je stempels nu een keer heel erg vies geworden, dan is het handig om een beetje cleaner van IndigoBlu of Stazon te gebruiken.

Je maakt een uniek project met de Indigoblu rubberstempel

Doordat de IndigoBlu stempel heel gedetailleerd is, maak je echt een uniek project. Heb jij de stempels al vaker gebruikt of wil je ontdekken of dit een leuke hobby voor je is? Je kunt ze gebruiken in je Art Journal, op een kaart, in je bulletjournal of bijvoorbeeld op een scrap layout. Misschien heb je zelf nog wel andere leuke ideetjes. De stempels van IndigoBlu zijn absoluut van topkwaliteit. Wij vinden ze echt fantastisch en we gebruiken ze graag. Kijk maar eens bij onze pagina’s op de social media om te ontdekken wat je zoal kunt maken met deze stempel.

IndigoBlu stempels online bestellen

Bestel de IndigoBlu rubberstempel online bij De Foamtastische Huiskamer en je kunt snel aan de slag. Je hebt tenslotte niet altijd zin of mogelijkheden om naar een fysieke hobbywinkel te gaan. Onze webshop is dan een ideale oplossing. Wij hebben de meeste materialen op voorraad en we garanderen je dan ook een snelle levering. Heb je nog vragen, neem zeker even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.