P13 Clear Stempel

P13 clear stamps zijn ideale stempels

P13 clear stamps  zijn doorzichtig. Ze zitten op een plastic velletje geplakt. Omdat de stempels doorzichtig zijn kun je goed zien waar je gaat stempelen . De  p13 clear stamps van inkt voorzien  is eenvoudig. P13 clear stamps zijn gemaakt van acryl of siliconen en zijn zelfklevend. Je kleeft de P13 clear stamps tegen een transparant acrylblok als handvat. Dit noemen ze ook wel een clearblock. Je kiest de afbeelding die je wilt gebruiken van je sheet en stelt zelf je stempel samen. Je hebt geen lijm of plakband nodig. Als je vervolgens een andere stempel wilt haal je het stempelplaatje van de blok en plakt het terug op het stempelvel en neemt een andere. Omdat de P13 clear stamps doorzichtig zijn kun je precies bepalen waar de stempel komt. Ideaal dus.

P13 stempels voor eindeloos mooie werkstukken

Allerlei leuke stempels zitten er in het assortiment stempels van De Foamtastische Huiskamer. P13 clear stamps is een van de bijzondere merken. P13 stempels heeft vele leuke afbeeldingen  en ook cijfers en letters en teksten. P13 stempels heeft dus alles in huis om leuke creaties te maken. Zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit zal samen met jouw creativiteit eindeloos veel mooie werkstukken opleveren.

P13 stamps van goede kwaliteit

Op zoek naar stempels? Leuke afbeeldingen van hoge kwaliteit? Kijk naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Vele merken waaronder P13 stamps sieren de collectie en er is zeker iets bij waar jij mee aan de slag wilt. Aarzel dus niet en zorg dat je P13 stamps in huis hebt. Goede materialen zijn de basis van een mooie hobby. Kijk in de webshop voor hobbymaterialen naar P13 stamps of loop eens binnen in onze winkel in Goirle. Als je hulp nodig hebt staat ons shopteam steeds voor je klaar. Wij zorgen dat je de beste materialen in huis krijgt.