Archival Ink

Archival Ink is een inkt op oliebasis. De inkt zorgt voor mooie, permanente stempelresultaten op vele oppervlakken zoals papier, textiel en foto's. De ondergrond waarop gestempeld is bepaald de droogtijd, maar je kunt hem versnellen door een heat tool te gebruiken.

Inkten op oliebasis lopen niet uit als ze in aanraking komen met water en de kleuren vervagen niet. Tevens kun je deze inkt gebruiken om in te kleuren met alcoholmarkers.

archival ink online kopen

Archival inkt heeft een hele groot kleurenpalet en is één van de favoriete inkten van de Foamtastic Ladies | #befoamtastic.Het is vaak heel handig om in de winkel de kleuren uit te zoeken voor jouw stempelwerk. Maar misschien wil jij liever jouw archival ink online kopen. Dat is geen prbleem bij de Foamtastische Huiskamer kun je archival ink online kopen. Door onze actuele voorraad kunnen wij hem altijd snel versturen.

ranger archival ink pad

Van de archival ink hebben we de grote losse archival ink pads in vele kleuren. Een ranger archival ink pad
is echt een prachtig basis product voor al jouw stempelcreaties. Maar natuurlijk hebben we bij de Foamtastische Huiskamer ook de archival mini ink pad kits. Dit zijn sets met daarin 4 kleuren van de archival ink in kleine maten. Er handig als je graag meer kleuren tegelijk wil kopen. Van deze archival mini ink pad kits hebben we een actuele voorraad en leveren we erg snel. De kleuren in de set passen goed bij elkaar. Heb je meer info nodig over je aankoop neem dan contact op met ons shopteam ze helpen je graag.