De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Wow Fab Foil | Bright Copper

Glanzende deco folie | afmeting 1mtr x 10cm

Wow Fab Foil | Bright Copper
Wow Fab Foil | Bright Copper
2.95 per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeW216-COP30
Barcode5060210523732
De afmeting van 1 sheet fabulous foil is 1 meter  x 10 cm
Geef je project een absoluut wow-effect met deze Fabulous Foil van WOW!.
Je kunt de folie op verschillende manieren gebruiken.
1

Gebruiksaanwijzing fabulous folie

Je kunt op 3 eenvoudige manieren je kaarten, labels, tags en andere knutselprojecten een metallic Bright Copper accent geven.

Gebruik de WOW! Fab Foil met:
  1. WOW! bonding powder: Stempel je afbeelding met clear embossing inkt (zoals VersaMark) of andere pigment inkt op papier. Voeg daarna Wow! bonding powder toe. Verwijder overtollige poeder en verhit het geheel met een heattool. De bonding powder zorgt ervoor dat het extra gaat plakken.Plaats de folie op de afbeelding met de glimmende kant naar boven en kies een strijkijzer, heattool of lamineerapparaat om de folie te fixeren.
  2. Dubbelzijdige tape of craftsheets: Plaats de folie over de dubbelzijdige tape of sheet met de glimmende kant naar boven. Wrijf goed en verwijder de folie.
  3. Tonerinkt en een lamineerapparaat: Print een afbeelding of tekst met een laserprinter (let op! inkjet werkt niet!). Plaats de folie over de afbeelding met de glimmende kant naar boven en bedek het geheel met een vel printpapier. Haal het geheel door een lamineerapparaat en verwijder de folie.

Op de verpakking vind je een uitgebreide (engelstalige) handleiding.