Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm

Thermoplast Thibra plaat in een maat L

Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
Thibra Plaat L - 68 cm x110 cm
27.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Onze Thibra Plaat L thermoplastic is een hittegevoelig kunststof plaatmateriaal wat op vele manieren kan worden toegepast in cosplay, roleplay en theater. Door het te verwarmen wordt Thibra zachter en kan je het vervormen. Zodra het is afgekoeld, wat 2 tot 5 minuten duurt, behoudt het de vorm waarin je het hebt gevormd.
Thibra wordt vaak gebruikt in verschillende costumes en zelfs in de Mode werels. Zo heeft Ontwerpster Linda Friesen een hele collectie gemaakt met Thibra als basis!

Thibra Thermoplast


In tegenstelling tot andere thermoplastics bevat Thibra geen weefsel or grove vullende vezels. Het is het meest gladde materiaal beschikbaar! Hierdoor heeft het, van alle thermoplastische materialen, de minste afwerking nodig om er mooi glad uit te zien. Gebruik het los om prachtige, organische details mee te boetseren of in combinatie met foam om armor mee te maken. Thibra wordt hierdoor ookwel Thibra 3D sculpt genoemd.
De Verwerkingstemperatuur van Thibra Thermoplastic is 50-70  oC. Hierna is het materiaal 2-5 minuten te bewerken. Wanneer het materiaal is afgekoeld zal het in de vorm blijven staan waarin het bewerkt is. De Plaat dikte is 1,0 mm
THIBRA

Dit materiaal is een thermoplastic zonder gaas. Met Thibra kunt u extreme vormen maken, zonder te worden beperkt door enige vorm van gaas- of netstructuur. Het is ook erg glad, zodat schuren van het materiaal niet noodzakelijk is. Dit bespaart u een hoop tijd in vergelijking met andere materialen.
Thibra is verwerkbaar onder ongeveer 60 tot 80 graden Celsius. Bij een juiste verhitting wordt Thibra een paar minuten vervormbaar en modelleerbaar. Opwarmen van het materiaal is geen probleem.

Veel gebruikers van Thibra gebruiken geen primer op het materiaal. Ze vinden het niet nodig omdat Thibra direct kan worden beschilderd. Door de eenvoudige verwerking, is Thibra zeer geschikt voor het maken van ronde vormen. De resten kunnen worden verwarmd en gecombineerd om opnieuw gebruikt te kunnen worden. Een blad van Thibra kan volledig worden gebruikt voor uw projecten.

Met deze veelzijdige en makkelijk te boetseren materiaal is het mogelijk om vanalles te maken, zoals: sculpturen, beeldjes, gedetailleerde oppervlakken, relieken, frames, levensechte prints, maskers, ornamenten, harnassen, zwaarden, schilden, outfits, decoraties, decors en nog veel meer.

De grenzen van de mogelijkheden van thermoplastics worden uitgerekt door Thibra.

Thibra is beschikbaar in de volgende maten:

XL        1360 x 1100mm
L        680 x 1100mm
M        680 x 550mm
S        340 x 550mm
XS        340 x 250mm


Verwerkingstemperatuur: 60-80  graden
Materiaaldikte: 1.0mm