Acrylic Ink | 13@rts | Splash

Acrylic ink van 13@rts is een schitterend product

Verf en medium zijn er in vele soorten verkrijgbaar. De Foamtastische Huiskamer heeft een unieke collectie voor u samengesteld van de vele soorten en merken.  13@rts acrylic ink is een van de mogelijkheden.  Acrylic ink van 13@rts is een veelzijdige dikke acrylic ink. De hoge pigmentering zorgt voor diepe en heldere kleuren. Daarnaast zijn er glitter varianten met heel veel glitter erin. Omdat de inkt dik is kan het het beste worden aangebracht met een penseel, spatel of roller. De basis van deze hoog gepigmenteerde inkt is acryl hars. Na droging is deze watervast.

Acrylic ink van 13@rts koop je bij De Foamtastische Huiskamer

De Acrylic ink Splash van 13@rts is een dichte inkt op waterbasis. De glittervarianten bevatten pure glitter. Daarom moet er goed geroerd worden voor gebruik omdat de glittter zwaar is en bezinkt. Ze werken op veel verschillende oppervlakken, waaronder papier, hout en metaal. Samen met jouw creativiteit maken ze jouw project uniek. Op een eenvoudige manier geef je jouw hobbyproject een eigen fraaie uitstraling. Acrylic ink Splash van 13@rts heeft een hoge kwaliteit en verdient zeker een mooie plaats in jouw hobbykast. De Foamtastische Huiskamer heeft vele kleuren acrylic ink van 13@rts in huis. Je koopt Acrylic ink Splash van 13@rts bij De Foamtastische Huiskamer. Kijk maar eens naar het assortiment.

Stel je vragen over acrylinkt aan het shopteam van De Foamtastische Huiskamer

Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met u kunnen delen. Enthousiast geworden? Bestel snel. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw acrylinkt van 13@rts. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je vragen hebben over acryinkt of over onze andere hobbymaterialen neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.