Acrylic Ink Royal Talens

Amsterdam acrylic ink is een mooi product door de hoge lichtechtheid

Amsterdam acrylic ink is een hooggepigmenteerde acrylinkt. Amsterdam acrylic ink is vergelijkbaar met de traditionele inkt op basis van kleurstof maar heeft een hogere lichtechtheid en blijft dus langer mooi. Het heeft de vloeibaarheid van inkt en heeft de fijne eigenschappen van acrylverf. Heel veel fijne eigenschappen dus in een product.

Acrylinkt is veelzijdig en dus geschikt voor veel technieken

Acrylinkt is een mooi product die zeer veelzijdig is in het gebruik.  Door de vloeibaarheid van inkt en de fijne eigenschappen van acrylverf is acrylinkt voor veel technieken te gebruiken. Voorbeelden van de diverse technieken zijn kalligrafie, illustraties, fijne lijnen, vloeiende toepassingen, airbrushing. Voor een aquareleffect kun je het combineren met water. Ook werkt het goed in combinatie met alle Amsterdam acryl gebaseerde producten (Standard, Expert, Spray Paint, Markers en Hulpmiddelen). Na droging is de Amsterdam acrylinkt watervast.

Acrylic ink Amsterdam koop je bij De Foamtastische Huiskamer

De Acrylic ink Amsterdam is van hoge kwaliteit en mag niet ontbreken bij jouw hobbyspullen. Je koopt acrylic ink Amsterdam bij De Foamtastische Huiskamer in Goirle, in de winkel of gemakkelijk in de webshop. Kijk maar eens naar het assortiment. De Foamtastische Huiskamer heeft alle kleuren  in huis. Je koopt acrylic ink los in handige flacons van 30 ml met pipet in 56 kleuren inclusief 3 metallic kleuren en 4 reflex kleuren. Ook heeft De Foamtastische Huiskamer ze in  hoeveelheden van 100ml. Bovendien zijn er diverse sets verkrijgbaar.
We doen altijd ons best zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch vragen hebben, neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.