Acrylverf | Cadence Premium

Cadence Premium Mixed Media acrylverf is een half matte acryl verf op waterbasis voor diverse doeleinden.

Eigenschappen van de Cadence Premium Acrylverf

De acrylverf uit de premiumlijn van Cadence heeft een uitstekende dekking en zeer gepigmenteerd. Naast het uitgebreide kleurprogramma van ruim 100 kleuren kunnen extra kleuren worden gemaakt doordat de acrylverf onderling gemengd worden. In gesloten verpakking is deze prachtige cadence premium acrylverf lang houdbaar en hij voldoet aan de hoogste kwaliteitscontrole.

In Mixed Media projecten en Art Journaling is deze acrylverf favoriet omdat hij snel droogt, eenvoudig mengt en een glad en romig is in de verwerking. Je gebruikte gereedschappen zijn eenvoudig met water en zeep te reinigen. Let op laat de premium acrylverf van Cadence niet eerst indrogen dan is het veel lastiger om je gereedschappen schoon te krijgen.

Deze acrylverf is niet giftig en gecertificeerd volgens EN 71 & CE.

Alle Cadence verf voor de Mixed Media Artist vind je bij de Foamtastische Huiskamer DE Hobby & Art winkel

Mixed Media, schilderen, journaling en schilderen zijn favoriet bij onze klanten. Daarom is de Foamtastische Huiskamer met recht een Hobby & Art winkel te noemen. In onze brede assortiment mogen de prachtige verven van Cadence natuurlijk niet ontbreken. Een mixed media artist wil graag met deze verven werken omdat er talloze kleuren en soorten zijn. De verf van Cadence te gebruken is op verschillende ondergronden en in je Art Journal. De verven van Cadence zijn een aanwinst op het toch al ruime assortiment van onze hobbywinkel in Goirle. Naast de fysieke winkel kun je ook voor het online bestellen van Cadence verven bij ons terecht. Door de actuele voorraden en levertijden heb je jouw bestelling makkelijk en snel in huis.