Distress Oxide Spray

Creëer een roesteffect met Distress Oxide Spray

Je kunt alle kanten op met mixed media. Je bent nergens aan gebonden. Er zijn vele technieken die je kunt gebruiken en enorm veel materialen. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie aan materialen voor de meest uiteenlopende effecten. Een van deze materialen is Distress Oxide Spray. Met Distress Oxide Spray creëer je een roesteffect. Heel mooi en uniek. Experimenteer er op los want Distress oxide Spray  is er in vele kleuren. Met Distress Oxide Spray kun je gemakkelijk een hele pagina voorzien van inkt. Gebruik Distress Oxide Spray met stencils en sjablonen. Hoe ver reikt jouw creativiteit?


Met Distress Spray heb je veel mogelijkheden

Je krijgt een prachtig effect met Distress Spray. Distress Spray is een pigmentinkt, gecombineerd met een verfstof die reageert op water. Dat betekent dat als de Distress Spray in contact komt met water, er een geoxideerd, krijtachtig effect ontstaat. Met Distress Spray heb je veel mogelijkheden.  Je kunt de oxide Spray op heel veel verschillende ondergronden gebruiken zoals papier en canvas. Leuk is om sjablonen en stencils te gebruiken of je combineert Distress Spray met Resist Spray, ook van Ranger. Distress Spray kan op licht en donker papier. Spuit kleuren over elkaar. Spuit er met water over en kijk hoe de kleuren zich vermengen. Voeg je nog meer water toe dan blijft de inkt reageren want Distress Spray is niet waterproof. Ga lekker creatief aan de slag en ontdek de mogelijkheden van Ranger Distress Oxide Spray.


Distress Oxide Spray sets koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Leef je uit. Droom in kleur. De Foamtastische Huiskamer heeft alle kleuren van de oxide spray in het assortiment. Distress Oxide Spray is er in maar liefst 65 kleuren. Bij De Foamtastische Huiskamer koop je de kleuren los maar ook in sets. De Foamtastische Huiskamer heeft 5 verschillende Distress Oxide Spray sets met elk 12 kleuren. Ideaal voor de beginner. Wil je meer informatie? Wil je weten wat je kunt met Distress Oxide Spray of heb je andere vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.