Distress Paint | Tim Holtz

Distress Paint is er in veel kleuren voor de mooiste effect

Bij de Foamtastische Huiskamer zijn we erg creatief en die creativiteit willen we graag met jou delen. Op het gebied van verf heeft De Foamtastische Huiskamer veel producten die je helpen de mooiste creaties te maken. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie aan materialen voor de meest uiteenlopende effecten. Distress Paint is een van de producten waar we graag mee werken. Je kunt alle kanten op met mixed media. Je bent nergens aan gebonden. Distress Paint is een zeer vloeibare acrylverf die reageert met water. Er zijn vele technieken die je kunt gebruiken met Distress Paint. Je creëertd mooie effecten. Experimenteer er op los want Distress Paint  is er in vele kleuren. Distress Paint geeft een mooie matte finish op je project.

Tim Holtz ontwierp Distress Paint voor Ranger

Distress Paint Tim Holtz kan op diverse oppervlakken worden gebruikt. Ook is Distress Paint Tim Holtz geschikt voor diverse artistieke technieken. Leuk is om Distress Paint Tim Holtz eens te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld stempels, papier, hout, metaal, glas of plastic. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Distress Paint Tim Holtz is heeft de naam van de ontwerper, Tim Holtz, een amerikaanse, creatieve duizendpoot op het gebied van paperarts. Hij ontwerpt veel producten voor Ranger. Hij reist de hele wereld over om mensen enthousiast te maken en om technieken en ideëen uit te leggen. Zo geeft hij je inspiratie voor je eigen creatieve avontuur.

Distress verf koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Distress verf verwerkt je gemakkelijk. Je brengt het eenvoudig aan met een penseel. Doordat Distress verf een verf op waterbasis is maakt je je handen en gereedschappen gemakkelijk schoon met water. Distress verf heeft een handige flip top deksel. Mocht je vragen hebben over Distress verf of over andere hobbymaterialen dan staat het shopteam van De Foamtastische Huiskamer voor je klaar om ze te beantwoorden of om je te helpen bij je bestelling. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.