Distress Spray Stain | Tim Holtz

Distress Stain Spray gebruik je voor poreuze oppervlakken

Bij de Foamtastische Huiskamer zijn we erg creatief en die creativiteit willen we graag met jou delen. Op het gebied van verf heeft De Foamtastische Huiskamer veel producten die je helpen de mooiste creaties te maken. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie aan materialen voor de meest uiteenlopende effecten. Distress Stain Spray is een van de producten waar we graag mee werken. Je kunt alle kanten op met mixed media. Je bent nergens aan gebonden. De producten uit de serie Distress Stain Spray zijn vloeibare kleurstoffen op waterbasis voor poreuze oppervlakken. Er zijn vele technieken die je kunt gebruiken met Distress Stain Spray. Je creëert mooie effecten. Experimenteer er op los. Distress Stain spray is verkrijgbaar in het volledige Distress kleurenpalet, inclusief metallic tinten.

Distress Stain Tim Holtz gebruik je ook op grotere vlakken

Distress Stain Tim Holtz kan op diverse oppervlakken worden gebruikt zoals papier, foto’s, canvas en hout. Distress Stain Tim Holtz is gemakkelijk voor als je achtergronden wilt bedekken of in ieder geval groter gebieden zoals een kaart of een scrapbookpagina. Je kunt aquareleffecten krijgen en de kleur lichter maken door er water overheen te nevelen of om gevlekte effecten te krijgen. Als je juist meer verzadigde of intensere kleuren wilt dan breng je meer lagen aan. Hoe ver reikt jouw creativiteit?  Distress Stain Tim Holtz is heeft de naam van de ontwerper, Tim Holtz, een amerikaanse, creatieve duizendpoot op het gebied van paperarts. Hij ontwerpt veel producten voor Ranger. Hij reist de hele wereld over om mensen enthousiast te maken en om technieken en ideëen uit te leggen. Zo geeft hij je inspiratie voor je eigen creatieve avontuur.


Distress Stain is een uniek product

De verschillende producten in de Tim Holtz Distress serie hebben allemaal unieke eigenschappen en zijn bij De Foamtastische Huiskamer verkrijgbaar in dezelfde kleuren waardoor ze prachtig te combineren zijn. Distress Stain verwerkt je gemakkelijk. Je kunt Distress Stain rechtstreeks aanbrengen aan je oppervlak. Doordat Distress Stain een verf op waterbasis is, maakt je je handen en gereedschappen gemakkelijk schoon met water. Mocht je vragen hebben over Distress Stain of over andere hobbymaterialen dan staat ons shopteam voor je klaar om ze te beantwoorden of om je te helpen bij je bestelling. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.