Dylusions Shimmer Spray

Breng een mooie parelmoer glans aan met Dylusions Shimmer Spray

Mixed media is ontzettend leuk omdat je er al je ideeën in kwijt kunt. Je bent nergens aan gebonden. Er zijn vele technieken die je kunt gebruiken en enorm veel materialen. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie aan materialen voor de meest uiteenlopende effecten. Een van deze materialen is Dylusions Shimmer Spray. Met de Dylusions Shimmer Spray voeg je een kleurrijke parelmoer glans toe aan je art journal pagina, mixed media project of een ander knutselwerk. Je creëert hiermee letterlijk een schitterend effect.

Gebruik Shimmer Spray voor een schitterde finishing touch

Wat kun je je project schitterend afwerken met Shimmer Spray. Dyan Reavely  is de mixed media artiest achter Ranger's Dylusion Shimmer Sprays. Met Shimmer Spray heb je vele mogelijkheden. Je kunt het op veel  verschillende ondergronden gebruiken zoals papier, canvas, hout, textiel en andere poreuze oppervlakken. De inkten van de Shimmer Spray zijn van hoge kwaliteit, niet giftig, zuurvrij en bevatten veel pigment. Gebruik de Shimmer  Spray als finishing touch over lagen inkt of verf en creëer daarmee een schitterend effect of  een bijzondere achtergrond. Het geeft een misteffect en wordt daarom vaak gebruikt als achtergrond voor kaarten en en scrapbook projecten met een zeer fijne parelmoer shimmer. Gebruik Shimmer Spray als afwerkingsspray of maak een laag over inkten en verven om lichtgevende effecten en achtergronden te creëren.


Dylusions Shimmer Spray set koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden over deze kleurrijke parelmoerglans afwerking? Je koopt de 26 kleuren bij De Foamtastische Huiskamer. Ook heeft De Foamtastische Huiskamer Dylusions Shimmer Spray sets te koop. Een Dylusion Shimmer Spray set  bestaat uit 12 kleuren. Wil je meer informatie over Dylusions Shimmer Spray of de Dylusions Shimmer Spray sets of heb je andere vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.