Hexflex Clear

vanaf

Hexflex Clear
9.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Merk Hexflex
ArtikelcodeHexFlexClear
871930094279
Hexflex Clear is een verf op water gebasis. Het bijzondere aan deze verf is dat het een flexibele en duurzame verf is die je met de kwast kan aanbrengen. Het is latexvrij, barst niet en hardt uit zonder kleefkracht.

Naast Hexflex Clear deze verf annex primer ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren. De clear versie kan worden gekleurd met acryl op waterbasis. Hexflex is verkrijgbaar in verschillende inhoudsafmetingen.

Meerdere Varianten

Hexflex Clear - 250gr. - 240ml

HexFlexClear250
€ 9.95
Per stuk

Hexflex Clear | 500 gr. | 480 ml

HexFlexClear500
€ 15.55
Per stuk

Hexflex Clear | 2500 gr.

HexFlexClear2500
€ 61.99
Per stuk

Hexflex Clear | 5000 gr.

HexFlexClear5000
€ 99.99
Per stuk
Gebruikershandleiding

Hexflex is eenvoudig te gebruiken! U kunt rechtstreeks op foam-oppervlakken aanbrengen. Het is zeker mogelijk om eerst even je project te heatsealen. Maar je kunt deze verf/primer ook op bijna elk oppervlak aanbrengen, inclusief polystryreen, hout en stoffen.

-Hexflex Clear kan gemengd worden met andere acrylverven om een ​​specifieke kleur/effect te krijgen.

-Hexflex Colors kunnen onderling gemengd worden om de gewenste kleur te verkrijgen.-Hexflex kan naar behoefte met water worden verdund tot de gewenste viscositeit. Kan voldoende verdund worden om met een airbrush te gebruiken.

-Aanbrengen in dunne laagjes
-Laat 3 uur tussen de lagen* (bij kamertemperatuur).
-Laat 12 uur toe voor volledige uitharding van de laatste laag* (bij kamertemperatuur)

Afwerking : Satijn-Mat


*Let op: droogtijden kunnen aanzienlijk worden verbeterd (20-30 minuten) met een zachte heteluchtbron (heteluchtpistool of föhn enz.). Let er daarbij op dat de verf niet ineens heel veel verhit wordt, ivm blaasvorming. Droogtijden zijn schattingen en kunnen sneller of langzamer zijn, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden.

Productkenmerken

Merken Hexflex