Izink Glitter | Aladine

Met Izink Diamond schittert je kunstwerk

Izink Diamond is een prachtig nieuw product waarbij een glitterverf en een pasta in een product zijn verwerkt. Izink Diamond hecht op alle materialen, inclusief papier, hout, glas en keramiek en zelfs op textiel. Je maakt dan ook letterlijk de meest schitterende creaties met Izink Diamond. De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn zo’n mooie glitterverf in haar assortiment te hebben waar je zulke mooie dingen mee kunt maken. Bij De Foamtastische Huiskamer kun je dan ook diverse kleuren Izink Diamond kopen.

Met Izink Glitter breng je mooie afbeeldingen aan op uw textiel

Izink Glitter kun je op stof gebruiken. Zo kun je de mooiste afbeeldingen aanbrengen op je textiel. Afbeeldingen met een mooie schittering. Het is waterbestendig als je de afbeelding op het textiel strijkt. Dit doe je droog, zonder te stomen. Je bedekt daarvoor de afbeelding met een stukje keukenrol of een stukje stof. Daarna kun je het gewoon wassen. Zo maak je je eigen persoonlijke versieringen met de mooiste sprankeling. Versieringen in jouw stijl of thema. De geconcentreerde glitter van Izink Glitter zit in een handige doseerverpakking.


Izink Glitter Paint koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden om schitterende afbeeldingen te maken op textiel? Dan koop je Izink Glitter Paint bij De Foamtastische Huiskamer. Wil je meer informatie over Izink Glitter paint of heb je andere vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.