Izink Ice Paint | Aladine

Met Aladine Izink Ice creëer je een verrassend effect alsof het een laagje ijs is

Aladine Izink Ice is een prachtig product. Je maakt er een laagje ijs mee. Aladine Izink Ice is een doorschijnende verf waarmee je een ijs effect creëert in allerlei kleuren. Het is uniek in zijn soort. Aladine Izink Ice hecht op alle materialen, inclusief papier, textiel, hout, glas en keramiek. Je maakt de meest schitterende creaties met Aladine Izink Ice. De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn zo’n mooie verf  met ijs effect in haar assortiment te hebben waar je zulke mooie dingen mee kunt maken. Bij De Foamtastische Huiskamer kun je dan ook diverse kleuren Aladine Iznk Ice kopen. Deze kleuren kun je ook nog eens mengen.


Met Izink Ice glaze je schitterende afbeeldingen op textiel

Izink Ice glaze is een verf op waterbasis waardoor de verwerking eenvoudig is en het snel droogt. Je brengt het gemakkelijk aan met een penseel of met een paletmes. De verf wordt dan volledig doorschijnend en lijkt het ijs te zijn. Omdat het zo snel droogt kun je gemakkelijk in laagjes werken zonder dat je lang hoeft te wachten. Je kunt Izink Ice glaze bij alle projecten gebruiken waar je een ijs effect mooi vindt dus op papier, op allerlei decoraties en op textiel. De textiel is na droging wasbaar op 40 graden. Ook op keramiek blijft de afbeelding permanent als je het 30 minuten verhit in een oven op 180 graden. Als je de kleuren ook nog eens gaat mengen krijg je echt een eigen unieke kleurrijke achtergrond of je gebruikt het in combinatie met een stencil. Zo kun je fantastische afbeeldingen maken.


Izink Ice paint koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ben jij iemand die er van houdt om creatief bezig te zijn? Ben je ook altijd op zoek naar nieuwe verrassende producten? Dan mag Izink Ice paint een mooie plaats krijgen tussen je hobbyspullen. Izink Ice paint koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Wil je meer informatie over Izink Ice paint of heb je andere vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Sluit je aan bij onze social media waar je altijd leuke ideetjes kunt opdoen. Of kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.