Izink Pearly | Aladine

Met Aladine Izink Pearly lustre paste breng je een schitterende parelmoer laag aan

Aladine Izink Pearly lustre paste is een prachtig product. Je brengt er een laag parelmoer mee aan want een prachtige glans geeft. Aladine Izink Pearly lustre paste hecht op alle materialen, inclusief papier, textiel, hout, glas, metaal, keramiek, plastic, canvas. Je maakt de meest schitterende creaties met Aladine Izink Pearly lustre paste. De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn zo’n mooie verf  met metallic effect in haar assortiment te hebben waar je zulke mooie dingen mee kunt maken. Je kunt met deze dekkende parelmoer pasta metallic effecten geven op elk materiaal maar met deze pasta creëer je ook mooie dimensionale verfraaiingen. Bij De Foamtastische Huiskamer kun je maar liefst 18 kleuren Aladine Izink Pearly lustre paste kopen. Deze kleuren kun je ook nog eens mengen om jouw unieke eigen kleur te krijgen. Het ziet er prachtig uit op zowel lichte als donkere achtergronden. Omdat het zo’n sterke dekking heeft, springt het echt van een donkere ondergrond af.


Laat je project schitteren als de zon met Izink Pearly

Izink Pearly is een zeer dekkende lustre paste die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt en aangebracht. Izink Pearly voegt een schitterende, parelmoer glans toe aan uw oppervlak en je kunt je project zelfs de uitstraling van metaal geven. Met een natte borstel kun je glanzende faux metalen oppervlakken creëren. Met een paletmes kun je Izink Pearly  aanbrengen en erin krassen voor een mixed media gevoel. Je kunt Izink Pearly aanbrengen in combinatie met een stencil en het krijgt de vorm van het afbeelding van het stencil. Breng de verf aan met een inkt roller op een gelli plate voor glanzende effecten. Voeg Izink Pearly  in dikke druppels toe aan je oppervlak, laat het een nacht drogen en je kunt dimensionale versieringen maken. Het is volledig flexibel op buigbare oppervlakken en wasbaar op textiel.


De parelmoerverf Izink paste koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ben jij iemand die er van houdt om creatief bezig te zijn? Ben je ook altijd op zoek naar nieuwe verrassende producten? Dan mag Izink paste een mooie plaats krijgen tussen je hobbyspullen. Izink paste koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Wil je meer informatie over Izink paste of heb je andere vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Sluit je aan bij onze social media waar je altijd leuke ideetjes kunt opdoen. Of kom eens kijken in onze winkel in Goirle  of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.