Schoolbordverf

Door schoolbordverf aan te brengen kun je schrijven op elk voorwerp

Vroeger hadden we schoolborden waar op geschreven en getekend werd in de klas. Je kunt ook je eigen schoolbord creëren met schoolbordverf. Schoolbordverf is de verf die je aanbrengt om met krijt op te kunnen schrijven of tekenen. Schoolbordverf kun je natuurlijk op allerlei materialen aanbrengen. Wanneer we schoolbordverf horen, denken we meteen aan die saaie schoolborden van vroeger. Als je je creativiteit even zijn gang laat gaan kom je er achter dat er met schoolbordverf ook heel wat leuke toepassingen mogelijk zijn in de thuisomgeving. Door oude meubelen of wanden te verven met schoolbordverf kan je ze niet alleen beschrijven maar heb je ook nog eens een leuke eyecatcher in je interieur die constant in verandering is. Alles waar je iets op zou willen schrijven of tekenen is bruikbaar. Dat kan een wand zijn in bijvoorbeeld de keuken of  op het toilet maar dat kunnen ook voorwerpen zijn zoals bijvoorbeeld mokken, meubelen zoals een tafel of ladenkastje of een bloempotje. Op schoolbordverf kun je zo vaak schrijven en weer wegvegen als je wilt. Ga maar eens lekker creatief aan de slag.


Op bordverf kun je lieve berichtjes schrijven

Bordverf is speciale verf om op te kunnen schrijven. Let op, het is geen krijtverf. Bordverf is heel erg mat met een harde toplaag. Dit is een combinatie van poreus en hard en daardoor kun je er met krijt op schrijven of tekenen en het daarna weer wegvegen. Gebruik je andere verf dan zal het krijt niet hechten of je krijgt het er niet meer vanaf. De Foamtastische Huiskamer heeft bordverf van goede kwaliteit. Gebruik het eens voor een memobord aan je wand, een boodschappenlijstje in de keuken, op een mok voor een leuk bericht aan degene die je  op visite krijgt, op een klein cadeautje om korte tekst op te schrijven, op een kruidenpotje met de naam van het plantje, een etiket op een lege glazen pot of fles, op een dienblad, op een volle wijnfles zodat je er een persoonlijke boodschap op kunt zetten, op een oud schilderij zodat je meteen een mooi kader hebt. Het is leuk voor alles waar je informatie, een boodschap of persoonlijk berichtje op kunt zetten.

Er zijn vele schoolbordverf kleuren te koop

Bij schoolbordverf denk je meteen aan zwart maar schoolbordverf is er in heel veel kleuren. Kies de favoriete schoolbordverf kleuren van je kind voor op zijn slaapkamer of speelkamer. Hij heeft dan zijn eigen schoolbord en kan lekker gaan krijten. Je kunt de schoolbordverf kleuren ook aanbrengen in leuke vormen zoals boten, bomen of figuurtjes. Ben creatief met schoolbordverf kleuren. Teken elke keer een nieuwe tekst of tekening op je muur en je muur gaat nooit vervelen. Koop de schoolbordverf kleuren bij De Foamtastische Huiskamer. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.