SoSoft -DecoArt

DecoArt SoSoft Fabric Acrylics | SoSoft Fabric Acrylics is een textielverf op waterbasis. Schittenrende kleuren textielverf voor het decoreren van textiel maar in combinatie met een tuitflesje zeker ook geschikt voor de Tie-Dye en Drip-dye techniek. Lees meer in onze uitgebreide toelichting Foamtastic Tie Dye technieken.

DecoArt SoSoft Textielverf

DecoArt SoSoft Fabric Paint is een superzacht-aanvoelende textielverf in zijn soort. Het betreft een permanent-hechtende verf. Behoeft geen fixatie door verhitting of anders. Hecht op alle reguliere textielsoorten, ook zijde, breekt niet, wordt niet hard en schilfert niet af. DecoArt SoSoft textielverf kan aangebracht worden met een penseel of spons(stokje), en met behulp van sjablonen. Maar ook gemengd worden met water en te gebruiken voor Tie-Dye en Drip-dye.

DecoArt Textielverf online kopen

De textielverf van DecoArt kun je in onze hobbwinkel zien. En natuurlijk hebben we daar voorbeelden van. Maar wil je liever textielverf online kopen dan kan dat ook. Heerlijk vanuit thuis je DecoArt textielverf online bestellen kan heel makkelijk via onze webshop. Door de actuele voorraad kunnen we je meestal sanel leveren. Dat maak het online kopen van DecoArt textielverf nog handiger. De afbeeldingen laten je zien welke kleur je online koopt en de filmpjes zorgen voor extra inspiratie voor de DecoArt textielverf.

DecoArt textielverf eigenschappen

Geproduceerd in USA.
Verf het textiel in horizontale stand.
Laat minimaal 24 uur drogen.
Was op 40 Graden Celsius, gebruik geen wasverzachter.
Nieuw textiel dient gewassen te zijn en ontdaan van apprêt.