De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Edding 4600 | Textielpen | Zwart 1mm

Zwart sitft met 1mm punt voor op textiel

Edding 4600 | Textielpen | Zwart 1mm
Edding 4600 | Textielpen | Zwart 1mm
1.95 Per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4-4600001
Barcode4004764022885

Edding 4600 Textielstift Zwart, hoe gebruik je hem.

De ronde punt van de edding 4600 textile pen is met een lijnbreedte van circa een millimeter optimaal voor het tekenen van fijne lijntjes en details. De stift is verkrijgbaar in 20 verschillende briljante kleuren en is na het openen meteen gebruiksklaar. Om kledingstukken en ander textiel tot 60 °C wasecht te maken, moet u de stof slechts een keer zonder stoom strijken. De watervaste inkt loopt niet uit bij het aanbrengen, droogt zeer snel en is uiterst lichtbestendig.

Schrijven, signeren, fijne motieven en mooie versieringen aanbrengen - creatief bezig zijn met textiel is met de edding 4600 textile pen heel eenvoudig.
Als aanvulling op de edding 4500 textile marker, die met zijn bredere punt eerder geschikt is voor grotere vlakken, is de edding 4600 ideaal voor het fijnere werk. Bijvoorbeeld contouren, spreuken, gelukwensen of motieven en tekeningen op licht gekleurd textiel zoals T-shirts, sierkussentjes, sleutelhangers of servetten. De schitterende kleuren maken al deze dingen tot echte kunstwerkjes. Ook handig voor het knutselen van een cadeau, want een met de edding 4600 textile pen opgeleukt kledingstuk is voor menigeen een leuk cadeau. .
2

Wanneer kies je voor de Edding 4600 of de Edding 4500?

Als aanvulling op de edding 4500 textile marker, die met zijn bredere punt eerder geschikt is voor grotere vlakken, is de edding 4600 ideaal voor het fijnere werk. Bijvoorbeeld contouren, spreuken, gelukwensen of motieven en tekeningen op licht gekleurd textiel zoals T-shirts, sierkussentjes, sleutelhangers of servetten. De schitterende kleuren maken al deze dingen tot echte kunstwerkjes. Ook handig voor het knutselen van een sinterklaas cadeau, want een met de edding 4600 textile pen opgeleukt kledingstuk is voor menigeen een leuk cadeau. Om kledingstukken en ander textiel tot 60 °C wasecht te maken, moet u de stof slechts een keer zonder stoom strijken. De watervaste inkt loopt niet uit bij het aanbrengen, droogt zeer snel en is uiterst lichtbestendig.

Producteigenschappen Edding 4600:

Lijnbreedte: 1 mm
Punt: ronde punt
Verkrijgbaar in 20 kleuren
Gebruik: meteen gebruikslaar, na het aanbrengen zonder stoom strijken om te fixeren
Inkt: water oplosbare pigmentinkt
Reservepunten: nee
Stift na gebruik horizontaal bewaren