Winkel | Ons Team

Op donderdag 8 en vrijdag 9 juni hebben wij ivm beursactiviteiten aangepaste openingstijden:

Wij zijn dan geopend van 12:30 tot en met 17:30

Zaterdag 10 juni zijn wij normaal geopend van 10.00 - 17.00

Met een flinke club enthousiaste en creatieve mensen zorgen we voor de foamtastische beleving. Ieder op zijn eigen manier, maar allemaal met 1 gemeenschappelijke deler... passie voor hobby, crafting en cosplay.

Onze winkel zal je zeker inspireren. Heb je voorafgaand aan je bezoek vragen, neem dan even contact met onze
op.
Adres:
De Foamtastische Huiskamer | Hobby-Art v.o.f.
Tilburgseweg 42, 5051 AH  Goirle
Nederland
Tel:  013-8795257
@ shop@foamtastisch.nl

Openingstijden winkel:
Dinsdag 10.00 – 17.30
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10:00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.00


Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege ruimtegebrek in de winkel niet alle artikelen van de website ook in de winkel altijd op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan de producten in de webshop te reserveren en te kiezen voor afhalen in de winkel.
Wij zorgen er dan voor dat u een berichtje ontvangt als de producten klaar staan.

Wie maken De Foamtastische Huiskamer nu Foamtastic

Zo hebben we een team met mensen die de winkel runnen, schoonmaken en bijvullen, de webshopbestellingen verzamelen, inpakken en de klantenservice `bemannen` Maar ook de kasten bouwen en verbouwen, de inkoop verzorgen, workshops inplannen enz....

Het Foamtastic Shopteam:

Om de winkel te voorzien van prachtige voorbeelden, verfrissende ideetjes en ook tijdens de drukke demodagen jullie mee te nemen in onze foamtastische wereld van scrappen, kaarten maken, mixed media en boetseren hebben we een vast designteam. Wij presenteren dan ook met veel trots onze geweldige Foamtastic Ladies…ons eigen designteam. Enkele dames hebben een eigen blog of site. Super leuk om te bekijken, klik op hun foto hieronder en je wordt doorgelinkt. Je herkent een Foamtastic Lady aan onze banner op hun website, blog of speciale FB pagina… Daarnaast wordt ons team met grote regelmaat aangevuld met gastdesigners & samenwerkingspartners.

Ons team is heel actief op social media. Maar omdat niet iedereen Facebook, Pinterest en Instagram actief volgt hebben we een speciale Social Wall waarop je zelfs zonder account kunt meelezen wat we doen…

Daarnaast selecteren we geregeld leuke filmpjes die je op onze eigen youtube kanaal kunt bekijken.

Ons Cosplayteam Befoamtastic ...

In onze winkel vind je naast heel veel materialen voor mixed media, schilderen, boetseren, kaarten maken, scrappen ook een grote hoeveelheid materialen voor Cosplay.

Daarom hebben wij een super creatieve en passievol cosplayteam dat workshops verzorgd, op beurzen staat, nieuwe producten test en je vol passie antwoorden geeft op je cosplayvragen.
Je kunt hen bereiken via cosplay@foamtastisch.nl
Tot slot hebben we naast ons eigen vaste team creativelingen een aantal vaste samenwerkingspartners, zoals bijvoorbeeld Syl Verberk van
Syllie Faces. Zij verzorgt schminkworkshops en cursussen bij de Foamtastische Huiskamer. Je kunt hier bij denken aan: een basiscursus van 6 delen, ouder / kindworkshops en workshops in 2 delen.
En vaak zijn we op evenement vergezeld door een paar toffe fotografen.

Jeroen en Louella van Coy Photografics ze zijn naast gezellige en behulpzame mensen ook nog een fantastische fotografen.

Ze brengen vaak ons team, maar zeker ook de bezoekers van onze stand en workshops heel sfeervol in beeld.

En je ziet ze ook vaak bij ons team als ondersteuning bij de workshops en achter onze booth. Tevens is hun fotostudio de prachtige workshoplocatie in Zoetermeer.

Wil jij een keer een toffe shoot in je cosplay of fantasykostuum of een prachtige new born shoot dan ben je bij hen aan het goede adres.

Ze hebben een eigen studio maar werken ook op locatie.

Daar waar we het voor onze projecten nodig hebben om 3D geprinte objecten te hebben, dan wel onze prachtige foam willen laten laseren werken we samen met een geweldige partij. Miniprinten. Klik op hun logo en bekijken hun portofolio.... het zal je verbazen wat gaaf....
En als laatste maar echt het belangrijkste.....de kleine Dude, die mag in dit verhaal zeker niet ontbreken, want zonder hem is de Foamtastische Huiskamer niet compleet. Menig klant jong en minder jong is verbaast als hij er niet is.

Ons complete team helpt je natuurlijk met extra ideetjes en adviezen en we zien jullie altijd graag even langs komen voor een gezellig praatje.