De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Winkel | Ons Team

Met een flinke club enthousiaste en creatieve mensen zorgen we voor de foamtastische beleving. Ieder op zijn eigen manier, maar allemaal met 1 gemeenschappelijke deler... passie voor hobby, crafting en cosplay.

Wie maken De Foamtastische Huiskamer nu Foamtastic

Zo hebben we een team met mensen die de winkel runnen, schoonmaken en bijvullen, de webshopbestellingen verzamelen, inpakken en de klantenservice `bemannen` Maar ook de kasten bouwen en verbouwen, de inkoop verzorgen, workshops inplannen enz....

Het Foamtastic Shopteam:


Om de winkel te voorzien van prachtige voorbeelden, verfrissende ideetjes en ook tijdens de drukke demodagen jullie mee te nemen in onze foamtastische wereld van scrappen, kaarten maken, mixed media en boetseren hebben we een vast designteam. Wij presenteren dan ook met veel trots onze geweldige Foamtastic Ladies…ons eigen designteam. Enkele dames hebben een eigen blog of site. Super leuk om te bekijken, klik op hun foto hieronder en je wordt doorgelinkt. Je herkent een Foamtastic Lady aan onze banner op hun website, blog of speciale FB pagina… Daarnaast wordt ons team met grote regelmaat aangevuld met gastdesigners & samenwerkingspartners.

Ons team is heel actief op social media. Maar omdat niet iedereen Facebook, Pinterest en Instagram actief volgt hebben we een speciale Social Wall waarop je zelfs zonder account kunt meelezen wat we doen…

Daarnaast selecteren we geregeld leuke filmpjes die je op onze eigen youtube kanaal kunt bekijken.

Onze vaste Foamtastic Ladies:

Onze Foamtastic Ladies 2020

Ons vaste designteam vullen we ieder jaar aan met gastdesigner. Zij helpen mee met het maken van voorbeelden voor op onze blog  maken voorbeelden voor in de winkel en op beurzen en help daar soms ook mee.

Ons Cosplayteam Befoamtastic ...

In onze winkel vind je naast heel veel materialen voor mixed media, schilderen, boetseren, kaarten maken, scrappen ook een grote hoeveelheid materialen voor Cosplay.

Daarom hebben wij een super creatieve en passievol cosplayteam dat workshops verzorgd, op beurzen staat, nieuwe producten test en je vol passie antwoorden geeft op je cosplayvragen.
Je kunt hen bereiken via cosplay@foamtastisch.nl

Tot slot hebben we naast ons eigen vaste team creativelingen een aantal vaste samenwerkingspartners:

  • Syl Verberk van Syllie Faces, zij verzorgt schminkworkshops en cursussen bij de Foamtastische Huiskamer. Je kunt hier bij denken aan: een basiscursus van 6 delen, ouder / kindworkshops en workshops in 2 delen.
  • Monica Knaapen van Moon Illustraties & Ontwerp

    verzorgt allerlei toffe workshops bij ons op het gebied van illustratief tekenen, geeft tekenlessen voor Teens  (10 -16 jaar) en handletterworkshops.
  • Maaike Kimenai-Maaidots

    , verzorgt de stippen op porcelein workshops. Daarnaast heeft zij toffe geschenken in haar Maaidots assortiment
  • Chantal Vermeer - Studio Chantal

    Chantal Vermeer is illustrator, trainer zakelijk Tekenen, runt een online Teken je Toekomst academie, eigenaar van ShirtsbyChantal en een ondernemer in hart en nieren. En zoals ze zelf zegt is ze er heel goed in om alles naar iets positiefs om te buigen. Spreekt je dit aan dan zijn haar online lessen mogelijk iets voor jou.

De kracht van ons team laat zich zeker zien tijdens onze Foamtastische Demodagen. Daar bedenken ze unieke demo’s voor, helpen je met vragen en zorgen mede voor een top dag. Heb je vragen aan 1 van de designteam leden, stuur hen dan een mailtje foamtasticladies@gmail.com.

Tot slot de kleine Dude, die mag in dit verhaal zeker niet ontbreken, want zonder hem is de huiskamer niet compleet. Menig klanten jong en minder jong is verbaast als hij er niet is. Ons complete team helpt je natuurlijk met extra ideetjes en adviezen en we zien jullie altijd graag even langs komen voor een gezellig praatje.
http://www.sylliefaces.nl