De Foamtastische Huiskamer | Hobbymateriaal | Creatieve workshops | Kinderfeestjes

Winkel | Ons team

Het runnen van onze Foamtastische Huiskamer doe je natuurlijk niet alleen…

Monique is begonnen met deze creativiteit-boost en de geestelijke moeder van de winkel. Ze geeft workshops en maakt zelf voorbeelden. Daarnaast runt ze de dagelijkse gang van zaken. Maar er is natuurlijk meer dan alleen de leuke creatieve kant en het helpen van klanten. Er is ook heel veel werk achter de schermen. Zij heeft daarbij heel veel hulp van Ronald, die zorgt voor alle logistieke ondersteuning. Daarnaast zul je naast Monique en Ronald geregeld andere leden van het team zien.  Zo werkt Pien op zaterdag in de winkel, staat Laura op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend in de winkel, en ook de andere teamleden zul je geregeld aantreffen in de winkel om alles voor jullie zo netjes mogelijk te houden.

Om de winkel te voorzien van prachtige voorbeelden, verfrissende ideetjes en ook tijdens de drukke demodagen jullie mee te nemen in onze foamtastische wereld van scrappen, kaarten maken, mixed media en boetseren hebben we een vast designteam. Wij presenteren dan ook met veel trots onze geweldige Foamtastic Ladies…ons eigen designteam. Enkele dames hebben een eigen blog of site. Super leuk om te bekijken, klik op hun foto hieronder en je wordt doorgelinkt. Je herkent een Foamtastic Lady aan onze banner op hun website, blog of speciale FB pagina… Daarnaast wordt ons team met grote regelmaat aangevuld met gastdesigners & samenwerkingspartners.

Ons team is heel actief op social media. Maar omdat niet iedereen Facebook, Pinterest en Instagram actief volgt hebben we een speciale Social Wall waarop je zelfs zonder account kunt meelezen wat we doen…

Daarnaast selecteren we geregeld leuke filmpjes die je op onze eigen youtube kanaal kunt bekijken.
Monique
Ronald
Dude
Pien
Lindy
Laura
Bennarda
Monique

Linda
Henriëtte
Alex

Design Team Foamtastic Ladies & Gentlemen | Samenwerkingspartners

Ze zijn de extra creatieve handjes die Monique nodig heeft om de winkel tot een groter succes te maken.

Natuurlijk maken deze leden ieder voor zich prachtig dingen, maar met elkaar zijn ze nog vele malen sterker. Ze hebben allemaal hun eigen creatieve kwaliteiten en ondersteunen bij het maken van voorbeelden, het bedenken en geven van leuke workshops en het ondersteunen bij de maandelijkse Crop till You Drop. Daarnaast wordt ons team met grote regelmaat aangevuld met gastdesigners en samenwerkingspartners:

  • Marielle Smits van Tekenkidz, zij verzorgt de tekenlessen voor kids tussen 6 en 12 jaar op de woensdag en vrijdag.
  • Syl Verberk van Syllie Faces, zij verzorgt vanaf januari 2018 schminkworkshops en cursussen bij de Foamtastische Huiskamer. Je kunt hier bij denken aan: een basiscursus van 6 delen, ouder / kindworkshops en workshops in 2 delen.
  • Monica Knaapen van Moon Illustraties & Ontwerp verzorgt allerlei toffe workshops bij ons op het gebied van illustratief tekenen, geeft tekenlessen voor Teens  (10 -16 jaar) en handletterworkshops.
  • Ashley is onder de naam Ilunaneko sinds 2010 actief in de Cosplay scene. Ze ontwerp kostuums, is cosplayer en model. In samenwerking met de Foamtastische Huiskamer organiseert zij regelmatig workshops en introduceert zij nieuwe producten. Tevens zorgt zij samen met het Cosplayteam voor mooie invulling op de beurs.
  • Maaike Kimenai, verzorgt de stippen op porcelein workshops. Daarnaast heeft zij toffe geschenken in haar Maaidots assortiment

De kracht van ons team laat zich zeker zien tijdens onze Foamtastische Demodagen. Daar bedenken ze unieke demo’s voor, helpen je met vragen en zorgen mede voor een top dag. Heb je vragen aan 1 van de designteam leden, stuur hen dan een mailtje foamtasticladies@gmail.com.

Tot slot de kleine Dude, die mag in dit verhaal zeker niet ontbreken, want zonder hem is de huiskamer niet compleet. Menig klanten jong en minder jong is verbaast als hij er niet is. Ons complete team helpt je natuurlijk met extra ideetjes en adviezen en we zien jullie altijd graag even langs komen voor een gezellig praatje.
http   www.sylliefaces.nl