-

Ontdek de Veelzijdigheid van Setacolor Leather

Setacolor Leather, een exclusieve verfserie van Pebeo, is jouw partner in het transformeren van leer.
Met een uitgekiende formule is deze verf speciaal ontworpen om een duurzame en veerkrachtige hechting op leer te bieden.
Hier zijn enkele redenen waarom Setacolor Leather een must-have is voor elke liefhebber van lederen items:

Duurzame kleuren en eindeloze mogelijkheden

Met een breed scala aan kleuren biedt Setacolor Leather eindeloze mogelijkheden om jouw lederen items te personaliseren, herstellen of upgraden.
Of het nu gaat om schoenen, tassen, portefeuilles of kleding, deze verf geeft je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten.

Flexibel en waterbestendig

Setacolor Leather biedt niet alleen levendige kleuren, maar ook flexibiliteit en waterbestendigheid.
Dit maakt het ideaal voor leer dat dagelijks wordt blootgesteld aan slijtage.
Of je nu door de regen loopt of je leren accessoires veelvuldig gebruikt, met Setacolor Leather blijven je creaties in topconditie.

Gemakkelijke toepassing, langdurige resultaten

Of je nu een kwast, spons of airbrush gebruikt, Setacolor Leather laat zich gemakkelijk aanbrengen voor een professioneel resultaat.
De verf hecht zich stevig aan het leer en behoudt zijn kleur en veerkracht, zelfs na herhaaldelijk gebruik en wassen.

Essentiële tips voor het gebruik van leerverf

Leerverf biedt een unieke manier om je lederen items nieuw leven in te blazen.
Hier zijn enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden bij het gebruik ervan:

Voorbereiding is cruciaal

Zorg ervoor dat je het leeroppervlak grondig reinigt en ontvet voordat je de leerverf aanbrengt. Dit zorgt voor een optimale hechting en duurzaamheid van de verf.

Experimenteer met technieken

Van schilderen tot sjabloneren en zelfs het creëren van een ombre-effect, leerverf biedt talloze creatieve mogelijkheden. Durf te experimenteren en ontdek jouw unieke stijl.

Bescherm je Creaties

Overweeg na het aanbrengen van de verf een afwerking of sealer aan te brengen om je creaties te beschermen tegen slijtage en verkleuring.

Stap in de Wereld van Setacolor Leather

Klaar om je persoonlijke stijl uit te drukken op lederen items? Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van Setacolor Leather en laat je creativiteit stromen. M
et deze hoogwaardige leerverf breng je jouw unieke visie tot leven, één penseelstreek tegelijk.
Vergeet niet om de instructies op de verpakking te lezen en de verf altijd eerst te testen op een klein, onopvallend gebied van het leer.
Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat dat lang meegaat.

Over Pebeo Setacolor Leather

Pebeo Setacolor Leather is een ultrabestendige, dekkende en levendige leerverf, speciaal ontworpen voor gebruik op leer en kunstleer. Met onderling mengbare kleuren biedt deze verfserie eindeloze creatieve mogelijkheden. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om de Setacolor Leer-voorontvetter te gebruiken voorafgaand aan het verven. En vergeet niet: houd de verf altijd buiten bereik van kinderen.