-

DecoArt: De Perfecte Verf en Mediums voor Jouw Creatieve Projecten
Bij Foamtastic Crafts begrijpen we dat je als kunstenaar of hobbyist de beste materialen wilt gebruiken. Daarom bieden wij een breed assortiment van DecoArt producten aan, bekend om hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid. DecoArt is een toonaangevend merk in de wereld van acrylverf en mediums, perfect voor verschillende creatieve toepassingen zoals schilderen, mixed media, stempelen, homedeco en acrylic pouring.

Een breed Assortiment Verf
DecoArt heeft een uitgebreide collectie acrylverven die aan elke behoefte voldoen. De Americana Acrylics zijn geliefd vanwege hun rijke pigmentatie en uitstekende dekking. Deze verf is geschikt voor diverse oppervlakken, waaronder hout, canvas en papier. Voor een glanzende afwerking kun je kiezen uit de Dazzling Metallics en Extreme Sheen series, die zorgen voor een schitterend metallic effect.

Als je op zoek bent naar speciale effecten, biedt DecoArt ook Neon Paints en Glow in the Dark Paints. Deze verfsoorten zijn ideaal om je projecten een unieke uitstraling te geven. Voor stoffen is de SoSoft Fabric Paint perfect, omdat deze flexibel blijft en niet afgeeft.

Innovatieve Mediums
DecoArt staat bekend om zijn innovatieve mediums die je creatieve mogelijkheden vergroten. De Water Marbling Kits maken het eenvoudig om prachtige marmerpatronen te creëren op verschillende oppervlakken. Voor een dikker en textuurvol effect kun je gebruik maken van de Impasto Heavy Bodied Acrylic Paint.

Daarnaast biedt DecoArt een breed scala aan mediums voor verschillende technieken, zoals Crackle Mediums voor een verouderd effect en Fabric Mediums om je acrylverf geschikt te maken voor textiel. Varnishes and Sealers van DecoArt zorgen ervoor dat je kunstwerken beschermd en langdurig mooi blijven.

Veilig en Milieuvriendelijk
Veel DecoArt producten zijn watergedragen en niet giftig, wat ze veilig maakt voor zowel volwassenen als kinderen. Dit is ideaal voor scholen en workshops. Bovendien heeft DecoArt de DecoEARTH lijn geïntroduceerd, gemaakt van gerecyclede materialen, waarmee ze hun toewijding aan duurzaamheid tonen.

Ontdek DecoArt bij Foamtastic Crafts
Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, DecoArt heeft de verf en mediums die je nodig hebt om je creatieve projecten naar een hoger niveau te tillen. Bezoek onze webshop en ontdek het volledige aanbod van DecoArt producten die we aanbieden. Laat je inspireren en geef je creativiteit de ruimte met DecoArt!

Door te kiezen voor DecoArt producten bij Foamtastic Crafts, verzeker je jezelf van kwaliteit en veelzijdigheid voor al je creatieve projecten. Bezoek onze webshop voor meer informatie en om je favoriete DecoArt producten te bestellen.