Diverse vormen

Plastic ballen die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic vormen kopen

Wil je voor jouw project plastic vormen kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic vormen kopen. Dus in welke maat je een plastic vormen zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic vormen kopen.

plastic vormen transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic vormen transparant. Deze plastic vormen transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic vormen transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic vormen transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic vormen om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic vormen om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic vormen om te vullen.