LARP Foam - LED foam - Pastazote

LARP foam is een mengeling tussen PE foam en EVA foam. Door zijn lagere densiteit is deze LARP foam perfect geschikt voor het maken van LARP wapens en larp armor.

Larp Wapens


Larp foam van De Foamtastische Huiskamer wordt veel gebruikt voor het maken van verschillende larp wapens. Denk hierbij aan Larp foam Swords, Larp foam Shields en Larp foam Spears. Ook wordt dit larp foam vaak gebruikt bij larp foam armor.
Het larp foam van De Foamtastische Huiskamer is lekker zacht en hierdoor veilig in de vele activiteiten van het larpen. Ook is dit larp foam door de organisaties van de larp evenementen goedgekeurd.
Het Larp foam van De Foamtastische Huiskamer is te bewerken met een scherm mes en met een dremel.
Het larp foam is makkelijk aan en op elkaar te lijmen met de Wakol lijm uit ons assortiment.  
Om leuke kleuren toe te voegen aan de larp swords en larp shields is acrylverf een goede optie. Hiervoor hebben wij een heel mooi assortiment van kleuren van de merken Plus en Amsterdam. Ook de chrome kleuren die speciaal voor larp wapens te gebruiken zijn zitten hierbij! Zorg er wel voor dat je het LARP foam voorziet van een goede primer. Zoals De Foamtastische Huiskamer die voor je heeft, Flexbond en Hexflex.

Led foam

Led foam / plastazote / plastafoam zijn zacht foam soorten. Deze foam wordt gebruikt in de craftwereld, maar ook in de bodypaint wereld. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om in je kostuum led te verwerken en met dit foam krijg je dan een zacht diffuus licht. Led foam | Plastafoam van de Foamtastische Huiskamer is geweldig in gebruik.
Er bestaat zelfs speciale verf om te zorgen dat het licht mooi door de verf en het foam heen zal komen, namelijk de Hexflex. Dit is zowel een primer als een verf kleur en perfect voor het Led foam!
Maar het is ook prachtig om deze als basis te gebruiken om bijvoorbeeld een headpiece te maken. Je kunt de foam met latex bewerken en daarna bijvoorbeeld met Superstar schink of met arcrylverf kleuren. Het geheel zet je dan met mastix huidlijm op je huid.