Craftsheet en snijmat

Bescherm je tafel met een goede craftsheet

Veel gereedschap is onmisbaar bij het uiten van jouw creativiteit. Ook een crafsheet is onmisbaar. Bescherm je werkplek met een craftsheet. Een craftsheet is een werkmat waarop je met verf en inkt kan werken zonder dat je je tafel vies maakt. Ben je klaar met je werk kun je de craftsheet schoonmaken en weer gebruiken bij je volgende klus De Foamtastische Huiskamer heeft verschillende merken en dus verschillende uitvoeringen. Sommige zijn hittebestendig. Sommigen verschuiven niet. Wij hebben zeker de juiste craftsheet voor jou.

Een snijmat voor elke klus

Op een snijmat kun je materialen als karton, papier of andere hobbymaterialen snijden. Een snijmat beschermt je tafel daarbij. Een snijmat is ideaal om op te werken. Je hebt snijmatten in diverse grootten en dikten. Je kunt ze bovendien aan twee kanten gebruiken. Ze herstellen zich vanzelf na het snijden. Elke snijmat heeft een maataanduiding wat ook erg handig is. De Foamtastische Huiskamer heeft ook glas snijmatten. Je kunt er op snijden, stempelen of schilderen.  Bovendien is deze glas snijmat bestand tegen heattools. Ook hebben we magnetische snijmatten in onze collectie.

Een snijmat kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je een snijmat  kopen? Bedenk goed wat je ermee wilt en waar je wilt dat hij aan voldoet. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten met diverse mogelijkheden in haar assortiment. Laat je goed adviseren. Ons shopteam staat steeds voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je helpen bij je bestelling. Een snijmat kopen gaat gemakkelijk en snel in onze webshop maar je kunt ook lekker komen snuffelen in onze winkel in Goirle. Je koopt bij ons vertrouwd en wij garanderen een persoonlijke service. Wij zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden.