Ponsen

Ben je op zoek naar een ponsen, punchboard of snij- en standmachine? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment.

Online hobbyponsen bestellen

Ponsen koop je eenvoudig online bij De Foamtastische Huiskamer. Ponsen zijn ideaal als je graag werkt met (scrapbooking) papier. Een pons werkt hetzelfde als een perforator. Je legt papier tussen de pons en vervolgens duw je de pons naar beneden. Ponsen is een eenvoudige techniek voor jong en oud. Wil je aan de slag met een pons en weet je niet zo goed hoe te beginnen? Vraag het aan onze dames van De Foamtastische Huiskamer. We staan voor je klaar.

Punchboard kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Maak papieren letters, cijfers, enveloppen, kado doosjes en nog veel meer met de punchboarden van De Foamtastische Huiskamer. In onze online shop hebben we actuele voorraden waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.

Snij- en stansmachine online bestellen

Voor de grote collectie aan snijmallen en embossingfolders levert De Foamtastische Huiskamer verschillende stansmachines waarmee je unieke en persoonlijke papiercreaties kunt maken in een handomdraai. Sommige machines moeten handmatig aangedraaid worden, andere gaan elektrisch. Neem een kijkje in ons grote assortiment. Heb je vragen? Bel of mail ons en we helpen je graag.