Stempelgereedschap

Goed stempel gereedschap maakt je hobby leuker

Vind je ook zo leuk om te stempelen en distressen? Het zijn heerlijke bezigheden om als hobby uit te oefenen. De Foamtastische Huiskamer helpt je daar graag bij door het juiste stempelgereedschap aan te bieden in haar assortiment. Voor het juiste stempel gereedschap  als blending tools, sponsjes en stempelhulpen ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Wij weten wat je nodig hebt, wat fijn werkt om je hobby nog leuker te laten zijn.

Een stempelhulp voor nog mooiere afdrukken

In de hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer hebben we een grote collectie aan stempelhulpen. Merken als  Craftemotions, Viva Decor, AALL&Create, IndigoBlu en Ranger sieren het assortiment. Een stempelhulp is heel handig bij deze hobby. Je kunt dan je stempels opnieuw van inkt voorzien en toch weer op dezelfde plek stempelen. Je afdruk wordt dan nog mooier. Door in meerdere lagen te stempelen kun je ook meerdere kleuren gebruiken en dus meer lagen maken. Met het gebruik van de stempelhulp kun je dus ook meerdere precies dezelfde werkstukken maken zoals kaarten, menu’s, uitnodigingen om maar wat te noemen.

Stempelbenodigdheden voor nog meer mogelijkheden

Met meerdere stempelbenodigdheden kun je nog meer losgaan en lekker veel dingen uitproberen dus hoe meer stempelbenodigdheden hoe groter je creatieve uitspatting wordt. Ook zoiets leuks is de blending tool. Je gebruikt het om inkt aan te brengen. Je kunt de kleuren mooi in elkaar over laten lopen en aanbrengen op vele ondergronden.  Heel erg leuk voor mixed media, scrapbooking en stempelen. Stempelbenodigheden koop je bij De Foamtastische Huiskamer in de webshop of in de winkel in Goirle. Door de grote keuze aan stempelbenodigdheden heb je er misschien vragen over. Ons shopteam staat altijd voor je klaar om je te helpen je vragen te beantwoorden en je te helpen bij je bestelling.