Universele Siliconen Mallen

Ontdek de veelzijdigheid van siliconen mallen voor jouw Resin Art en Jesmonite creaties bij Foamtastic Crafts!

Siliconen mallen, ook bekend als Resin Art mallen, zijn dé must-have voor iedereen die graag met epoxy werkt en prachtige creaties wil maken, inclusief Jesmonite creaties. In onze webshop Foamtastic Crafts vind je een breed assortiment aan mallen die perfect zijn voor jouw project. Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, met onze siliconen mallen maak je gegarandeerd de mooiste creaties!

Waarom kiezen voor siliconen mallen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor siliconen mallen in plaats van mallen van een ander materiaal. Ten eerste zijn siliconen mallen zeer flexibel, waardoor je jouw creatie gemakkelijk uit de mal kunt halen zonder deze te beschadigen. Daarnaast zijn ze herbruikbaar, zodat je keer op keer jouw favoriete ontwerpen kunt maken. Bovendien zijn siliconen mallen bestand tegen hoge temperaturen, wat betekent dat je ze ook kunt gebruiken voor het gieten van warme materialen zoals kaarsvet. Onze siliconen mallen zijn zelfs geschikt voor het maken van Jesmonite creaties!

Maak jouw project compleet!

Naast siliconen mallen, bieden we ook alle materialen die je nodig hebt om jouw creaties tot leven te brengen. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige epoxy giethars, diverse pigmenten en handige hulpmiddelen zoals mengbekers en spatels. Zo heb je alles in huis om met jouw creativiteit de mooiste kunstwerken te maken.

Waar siliconen mallen kopen?

Bij ons natuurlijk! In onze webshop Foamtastic Crafts vind je een uitgebreid assortiment aan siliconen mallen, inclusief Resin Art mallen, geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder Jesmonite creaties. Met meer dan 80 verschillende mallen vind je altijd wel een mal die voor jouw project geschikt is.

Hoe siliconen mallen schoonmaken?

Het schoonmaken van siliconen mallen is eenvoudig. Wij adviseren om de mal na elke gieting schoon te maken met lauwwarm water en afwasmiddel. Maak de siliconen mal daarna voorzichtig droog met een doekje. Gebruik nooit een schuurspons om de mal te reinigen, om krassen te voorkomen.

Ben je klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Bestel dan vandaag nog jouw siliconen mallen en benodigdheden bij Foamtastic Crafts. We bieden snelle verzending en persoonlijke service, zodat je snel kunt beginnen met het maken van jouw unieke creaties. Veel plezier en succes met jouw creatieve avontuur!

Heb je vragen over onze siliconen mallen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, wij helpen je graag!