Borduurgaren

Met naald en borduurgaren maak je de mooiste versieringen

De Foamtastische Huiskamer is een hobbywinkel met een ruim en breed assortiment. Ben je op zoek naar materialen om te handwerken dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie materialen voor handwerken waaronder borduurgaren. Altijd leuk, al die kleurtjes bij elkaar. Met naald en borduurgaren maak je eenvoudig mooie versieringen op textiel, leer of andere ondergronden. Ga aan de slag met kruissteken of een ander leuk hobbyproject zoals bijvoorbeeld een schilderij, een kussen, enzovoort. Met slechts borduurnaald en borduurgaren kan je urenlang plezier hebben om de mooiste borduurwerken te maken.  Kijk maar eens naar onze collectie.

Borduurgaren Stitch en Do heeft leuke setjes met meerdere kleuren

Ben je op zoek naar borduurgaren Stich en Do? De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn borduurgaren Stitch en Do in haar collectie te hebben. Met borduurgaren Stitch en Do kun je heel veel mooie dingen maken want het heeft vele kleurtjes.
Stitch en Do heeft borduurgaren in leuke setjes met meerdere kleuren garens die mooi bij elkaar passen. Per serie zijn er verschillende kleurvarianten zodat je deze goed bij een bepaalde creatie kunt gebruiken.

Splijtgaren van Stafill koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Geef je creativiteit een powerboost en ga handwerken. Handwerken is helemaal hot. Handwerken bestaat uit vele creatieve hobby’s. Je kunt borduurwerkjes maken met Stafill splijtgaren. Met Stafill splijtgaren heb je kwalitatief goed borduurgaren in vele tinten. Elke streng bevat 10 meter splijtgaren. De Foamtastische Huiskamer vindt het dan ook fijn een uitgebreide collectie te hebben om aan je handwerk wensen te voldoen. Alles wat je nodig hebt om de mooiste dingen te maken koop je in de winkel in Goirle of in de webshop. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.