Cadence Dora Wax

Geef je projecten een sprankelende touch met Cadence Dora Finger Wax! Deze niet-giftige, op waterbasis gemaakte gilding wax biedt een extra glans aan jouw creaties. Geschikt voor diverse ondergronden zoals styropor, steen, beton, metaal, hout, wanden, terracotta, metselwerk, keramiek, papier en canvas, geeft deze hoogwaardige antiquing gilding wax een prachtig resultaat.

De wax kan moeiteloos worden aangebracht met je vingers, een zacht penseel, een doek of spons, en na het drogen kan het worden afgelakt. De wax hecht uitstekend aan de ondergrond zonder te druipen, en alle kleuren zijn onderling mengbaar voor eindeloze creatieve mogelijkheden. Bovendien is de wax bestand tegen water en vervaging, en zijn de gereedschappen en penselen gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

Onze Cadence Dora Wax biedt een niet-giftige oplossing met de extra helderheid van Dora metallics, waardoor je projecten een prachtige glans krijgen. Gecertificeerd volgens EN 71 & CE, kun je met een gerust hart aan de slag.

Om de houdbaarheid van de wax te verlengen, raden we aan het potje voor sluiting af te dekken met een stukje huishoudfolie voordat je de deksel erop plaatst.

Laat je inspireren door deze Engelse video voor meer informatie en creatieve ideeën: YouTube-link

Bezoek onze online winkel bij Foamtastic Crafts voor al je creatieve behoeften, en vergeet niet dat je ook altijd op afspraak welkom bent in onze showroom!