VersaFine Clair inkt

Werk je met gedetailleerde stempels en zoek je daar de uitgelezen inkt voor? Dan is VersaFine ideaal. De stempelkwaliteit is zo goed dat het in de buurt komt van drukwerk. Deze pigmentinkt op natuurlijke oliebasis, droogt snel en is daarna waterafstotend. Dat maakt het mogelijk om hem na droging te gebruiken voor aquareltechnieken, maar ook het inkleuren met alcohol markers en alcohol inkt.

VersaFine Clair ink

De Versafine clair bestaat uit 24 schitterende kleuren voor het stempelen met gedetailleerde stempels. De complete collectie vind je in De Foamtastische Huiskamer. Zowel in de winkel als online shop je deze versafine clair ink handig, snel en vertrouwt.

Versafine Clair colors

De Versafine Clair Colors zijn prachtig helder en intens. Deze kleuren passen bij heel veel verschillende stempels. Van heel helder geel tot diep intens bruin en donker blauw. De Versafine Clair colors nodigen je uit het mooiste uit je stempels te halen.

VersaFine Clair kopen

In onze hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer regio Tilburg adviseert ons shopteam je graag over de juiste kleur. Maar ook online VersaFine Clair kopen doe je bij de Foamtastische Huiskamer. Door een actuele online voorraad, veilige betaalomgeving en snelle verzending in heel Europa zijn wij jouw hobbyadres.