Boetseerplastic

Was je altijd al op zoek naar een materiaal dat je eenvoudig en eindeloos kunt vormen? Dan is Boetseerplastic jouw product. Het kan makkelijk met de hand gevormd worden en bestaat uit heel veel kleine korreltjes.
Deze zijn niet giftig, supersterk, herbruikbaar, licht en biologisch afbreekbaar. Water van 70 °C is voldoende om de witte korrels te laten veranderen in een transparante massa. Nadat het is afgekoeld tot ongeveer kamertemperatuur wordt het vormvast en hard. De speciale samenstelling van boetseerplastic zorgt er voor dat het perfect hecht aan andere thermoplastische materialen zoals Worbla en thermoplastische foam.

Maak je project af met boetseerplastic | polymorph van Worbla

Voor het boetseren met plastic heb je geen apart gereedschap nodig. Je handen, een schaal water, een idee en je creativiteit zijn een prima start. Je kan het nu met je handen vormen in de gewenste vorm. Wanneer het boetseerplastic | polymorph van Worbla afkoeld wordt dit weer een hard materiaal. Mocht je nog niet klaar zijn met je project wanneer deze hard geworden is?  Dan leg je deze weer even in het water en kan je gewoon verder werken. Ben je klaar en wil je het bijvoorbeeld op je Cosplay kostum plakken? Ook dat is mogelijk. Het verlijmen van boetseerplastic | polymorph van Worbla kan met behulp van een heattool.

Boetseerplastic online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Je kunt snel aan de slag met je project door boetseerplastic online te kopen bij De Foamtastische Huiskamer. In onze webshop vind je Worbla DecoArt en Worbla Crystal Art. Beide in verpakkingen van 100, 250 en 500 gram. We hebben de meeste materialen op voorraad en we garanderen je dan ook een snelle levering. Dus boetseerplastic online kopen bij De Foamtastische Huiskamer helpt je op weg. Heb je nog vragen? Bel of mail ons. De Foamtastische ladies staan voor je klaar.