Foam Clay

In de uitgebreide collectie Foam Clay van De Foamtastische Huiskamer in Goirle vind je een grote collectie klei.
Deze speciale klei is vanwege zijn aparte structuur en kleuren bijzonder geschikt om te gebruiken tijdens een creatief kinderfeest of gewoon leuk als creatieve activiteit! De klei is ideaal om diverse materialen mee te bedekken zoals hout, styropor, terracotta, papier, canvas etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Foamklei bestellen

Ben je bezig met een hobbyproject en op zoek naar mooie Foamklei? Bij De Foamtastische Huiskamer ben je aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment. Heerlijk vanuit je luie stoel Foamklei bestellen en daarna snel aan de slag met jouw project. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze Foamtastische ladies staan voor je klaar.

Foam Clay online kopen

Bij het kopen van Foam Clay is het belangrijk dat je goed weet hoe je hier mee omgaat. Daarom geven wij, van De Foamtastische Huiskamer, je graag wat handige tips:

  • Kneed voor het kleien de Foam Clay even door zodat je zeker weet dat je een egale kleur krijgt.
  • Gebruik niet teveel Foam Clay om een voorwerp mee te bedekken, hierdoor duurt het langer voordat de klei uitgehard is.
  • Laat de kinderen glitters strooien over de ( nog) natte Foam Clay voor een 'special' effect.
  • Wanneer de klei te 'bobbelig' is, druk het voorwerp dan plat tegen een tafel of vlak voorwerp aan zodat de Foam Clay 'platter' wordt.
  • Sluit de potjes na gebruik goed af zodat er geen lucht bij komt en de Foam Clay gewoon weer gebruikt kan worden na geruime tijd.