Foam Clay

Foam Clay is het magische materiaal waarmee kinderen hun eigen meesterwerken kunnen maken. Met zijn zachte en kneedbare textuur is het perfect voor kleine vingertjes om te vormen en te kneden. Het is een geweldige manier om creativiteit te stimuleren en plezier te hebben, of het nu regent buiten of tijd is voor wat creatieve ontspanning na school.

Wij hebben we een breed scala aan levendige kleuren Foam Clay beschikbaar, klaar om te worden omgevormd tot kleurrijke figuren, grappige dieren of zelfs buitenaardse wezens! Onze Foam Clay is veilig en niet-giftig, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken terwijl kinderen hun kunstenaarschap verkennen.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een regenachtige middag thuis of gewoon een leuke activiteit om samen met vrienden te doen, Foam Clay staat garant voor urenlang speelplezier en creatieve ontdekkingen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Foam Clay en laat je verbeelding de vrije loop bij Foamtastic Crafts!

Hieronder nog wat tips voor je starten met Foam Clay project
  • Kneed voor het kleien de Foam Clay even door zodat je zeker weet dat je een egale kleur krijgt.
  • Gebruik niet teveel Foam Clay om een voorwerp mee te bedekken, hierdoor duurt het langer voordat de klei uitgehard is.
  • Laat de kinderen glitters strooien over de ( nog) natte Foam Clay voor een 'special' effect.
  • Wanneer de klei te 'bobbelig' is, druk het voorwerp dan plat tegen een tafel of vlak voorwerp aan zodat de Foam Clay 'platter' wordt.
  • Sluit de potjes na gebruik goed af zodat er geen lucht bij komt en de Foam Clay gewoon weer gebruikt kan worden na geruime tijd.