Luchtdrogende klei & diverse Hobbyklei

Naast bekende grote merken en bijzondere boetseerproducten zijn er ook nog steeds de super handige basis kleimaterialen. Zoals de welbekende Rivierklei / Chamotte klei. Als ook de aan de lucht drogende basis klei zoals we die kennen van Eberhart Faber en Creall.

Compleet assortiment lucht drogende hobbyklei bij De Foamtastsische Huiskamer

Luchtdrogende hobbyklei is gebruiksklaar, droogt aan de lucht, hecht goed op vrijwel iedere ondergrond, plakt niet aan de handen en is goed beschilderbaar met bijvoorbeeld onze hobbyacryl van PLUS. Wil je aan de slag met deze klei en weet je niet zo goed hoe te beginnen? Vraag het aan onze dames van De Foamtastsische Huiskamer. We staan klaar voor al je vragen.

Chamotte klei kopen

Chamotte zijn fijngemalen korrels meel in klei die een vaste vorm heeft. Klei met chamotte is steviger en vervormd minder snel dan klei zonder chamotte. Chamotte wordt weergegeven op de klei in percentages en in millimeters. Hoe hoger het percentage, hoe meer chamotte er in de klei zit. De millimeters geven aan hoe groot de chamotte is die is toegevoegd. In onze online hebben we actuele voorraden waardoor we de klei snel aan je kunnen leveren.