Decoupage papier

Met decoupage maak je de mooiste creaties

De decoupage techniek is een techniek om allerlei voorwerpen en materialen te decoreren en de mooiste creaties te maken. Het is voor jong en oud, beginnend of gevorderd. Allerlei voorwerpen ga je beplakken met stukken papier. Met de decoupage techniek lijkt het net of de voorwerpen bedrukt zijn.

Decoupage is een mooie techniek voor vele materialen

Je kunt heel veel materialen gebruiken om de decoupage techniek op toe te passen. Hout, glas, metaal, plastic, terra cotta, dakpan, steen of aardewerk. Allemaal geschikt voor de decoupage techniek.

Decoupage papier koop je bij De Foamtastische Huiskamer in vele designs, kleuren en formaten

Decoupage papier is heel dun maar sterk papier. Daardoor werk je heel gemakkelijk met decoupage papier en biedt het veel mogelijkheden. Het is erg leuk om decoupage papier met allerlei kleurtjes en motiefjes te gebruiken. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie met vele designs, kleuren en thema's.  Kijk maar eens naar het assortiment in de winkel in Goirle of in de webshop. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw decoupage papier en aanverwante producten. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons shopteam op.  Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment .

Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.