Golfkarton | Ribbelkarton

Met ribbelkarton heb je vele mogelijkheden om te knutselen

Golfkarton of ribbelkarton is een  bijzonder materiaal met vele mogelijkheden. Golfkarton wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal maar het is ook mooi om te gebruiken in je hobbyproject. Maak de mooiste creaties met golfkarton. De dikkere karton is vooral geschikt voor allerlei knutsel-en hobbyprojecten, de fijnere varianten zijn op allerlei manieren te gebruiken zoals bijvoorbeeld bij scrapping.  


Ribbelkarton en golfkarton koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Bij de Foamtastische Huiskamer kun je golfkarton of ribbelkarton kopen, zowel in de winkel als in de webshop. Zeker de moeite waard om eens te kijken naar het assortiment. De Foamtastische Huiskamer biedt golfkarton/ribbelkarton in grove en fijne varianten en in diverse afmetingen.

Als je vragen hebt helpt het shopteam van de Foamtastische Huiskamer je graag met de juiste keuze van jouw golfkarton of ribbelkarton. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het grote assortiment .

Je bestelde golfkarton of ribbelkarton wordt dan zo snel mogelijk geleverd zodat je snel aan de slag kunt.