Tissuepapier | Zijdevloeipapier

Tissuepaper, tissuepapier, zijdepapier, zijdevloeipapier en vloeipapier zijn allemaal namen voor hetzelfde product. Tissuepaper wordt gemaakt van zijdevezels. Hierdoor voelt het zacht aan en kan je het makkelijk gebruiken voor producten die niet stuk mogen.

Tissuepapier in vele kleuren

Tissuepaper, tissuepapier, zijdepapier, zijdevloeipapier en vloeipapier zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en tegenwoordig ook voorzien van printjes. Het leent zich prima voor in goodiebags, kadotasjes of als opvulmateriaal in een doos.

Maar wil je jouw eigen stijltje maken met tissuepapier. Dat kan absoluut. Want je kunt tissuepapier gewoon bestempelen. En als je daarbij kiest voor een watervaste inkt kun je het daarna nog gebruiken als decoupagepapier | ricepaper. Tissuepapier is sterk en daardoor ook gemakkelijk te kleuren met inkten en verdunde acrylverf of aquarelverf. Tissuepapier is heerlijk om mee te experimenteren en je eigen mixed media te maken.

Zijde papier kopen bij een betrouwbaar adres

Voor tissuepaper, tissuepapier, zijdepapier, zijdevloeipapier en vloeipapier, allemaal namen voor het hetzelfde product. kun je terecht bij de Foamtastische Huiskamer. Dit zowel in de winkel in goirle als online.
Mocht je toch nog vragen hebben,  het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw tissuepapier. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit ons assortiment met 15.000 artikelen.

Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.