YUPO papier

Yupo papier is een veelzijdig synthetisch papier

Yupo papier is een papiersoort die de eigenschappen van papier heeft maar ook die van kunststof. Daardoor heeft yupo papier heel veel mogelijkheden. Het is een synthetische papiersoort dat goed bestand is tegen scheuren, vouwen, warmte en vocht. Het is gecoat dus er ontstaan geen scheurtjes in het papier. Daarom is yupo papier ideaal als je met inkt wilt werken.  Omdat yupo papier zo sterk is  kun je het gebruiken voor inkt op basis van alcohol en acryl, voor mixed media projecten waarmee je met veel verschillende materialen werkt, om te stansen, om te stempelen met permanente en sneldrogende inkten. Experimenteer. Waar zou jij het voor kunnen gebruiken?

Yupo is bestand tegen water, vet en chemicaliën

Yupo is zeer glad, zeer flexibel en zeer sterk. Het hoeft niet voorzien te worden van een coating voordat je bepaalde druk- en/of printtechnieken gaat gebruiken. De Foamtastische Huiskamer heeft yupo in diverse afmetingen in haar assortiment. Het papier lijkt een beetjes tussen papier en plastiek in te zitten. Het is wit en door zijn unieke eigenschappen voor vele toepassingen geschikt. Yupo is flexibel, het is vormvast, UV-bestendig, bestendig voor hoge temperaturen. Het is leuk om eens verschillende ondergronden te proberen bij de bepaalde technieken om te kijken wat voor verschillende effecten het geeft.

Papier yupo koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Je kunt je resultaten verbeteren en  de mooiste creaties maken door verschillende materialen eens af te wisselen en uit te proberen, zo ook met ondergronden. Kijk maar eens naar het assortiment hobbymaterialen van De  Foamtastische Huiskamer in de webshop of in de winkel in Goirle. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. Ook helpen ze graag bij je bestelling. We zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.