Sponsjes | Penselen | Schminkpenseel

Schmink penselen, make up reinigingsdoekje en make up sponsen vind je bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en bij onze webshop. Wij hebben een groot assortiment make up sponsen en make up kwasten van Superstar in ons assortiment. Deze schmink penselen zijn ideaal voor het aanbrengen van Schmink, splitcakes, glitter en andere vormen van Schmink en make up. Daarnaast hebben we speciale glitter tattoo kwasten

Make up penselen en schmink penselen van Superstar kopen
De mooi en hoogwaardige schmink penselen van Superstar herken je aan de helder blauwe handvatten en voor de make up penselen de witte penseelharen. Buiten de ronde penselen biedt Superstar ook de speciale schuine Ksenia schmink penselen, een Wisp penseel, bloemenpenselen, stippen/dotter penseel en platte One Stroke. De synthetische make up penselen zijn ontwikkeld door Superstar in samenwerking met een Europese Fabrikant. Deze schmink penselen worden allen met de hand vervaardigd.
Naast onze make up penselen hebben wij ook een set penselen beschikbaar speciaal voor het maken van glittertattoo's.

De penselen hebben verschillende vormen en maten, zijn zeer elastisch en gaan langer mee dan een natuurhaar penseel. Deze kwasten reinigen en kwasten schoonmaken kan met onze reinigingszeep, ook te vinden in onze winkel!
De make up kwasten opbergen gaat gemakkelijk in een leuk potje of penseel doosje.

Make up spons kopen

Natuurlijk mogelijk sponsjes niet ontbreken bij de Schminkgereedschap. Wij hebben basis blendsponsjes normaal en bio. Ook een stoppelspons kan niet ontbreken. Naast losse make up sponzen hebben wij verschillende make up spons set beschikbaar. Het werken met sponsen is het makkelijkst door middel van een deppende beweging en zo min mogelijk wrijven.
De Make up spons reinigen kan gemakkelijk met water en bacteriële zeep. Ook kan de make up spons schoonmaken van de schmink gemakkelijk met water, want onze Superstar schmink is een goede schmink op waterbasis.