Posca 1MR

Om te schrijven, tekenen, schilderen, dercoreren, markeren. Geschikt om zeer nauwkeurig mee te werken. De Posca PC-1MR extra fijne punt (0,7 mm) is gekalibreerd en in metaal gevat. Hij heeft alle kwaliteiten van een paintmarker, in de vorm van een potlood. Hij is ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar ultrafijne en strakke lijnen in een rijk kleurenpalet.

Met de Posca 1MR ben je zeer veelzijdig

Schrijven, schilderen, tekenen, het zijn allemaal vormen van een hobby en waarvoor je aparte materialen moet aanschaffen. Met de Posca 1MR verenig je deze verschillende soorten hobby´s tot één verfmarker. Zoals de omschrijving al aangeeft, is het een pen met hierin vloeibare verf. De gekalibreerde metalen punt is 0,7 millimeter dik en zal aanvoelen alsof je met een potlood schrijft of tekent. Er zijn met de Posca 1MR allerlei ontwerpen te maken, of je nu aan het scrapbooken bent of aan het tekenen. Daarnaast is de Posca 1MR ook uitstekend te gebruiken door professionele ontwerpers die een hoogwaardige verfmarker nodig hebben.

Een Posca 1MR kopen in verschillende kleuren

Als je een Posca 1M wilt kopen, dan heb je de keuze uit 16 verschillende kleuren. Doordat de marker ook voor aquarellen te gebruiken is, kun je met water de kleuren in elkaar laten doorlopen. Door de smalle punt, is het mogelijk om zeer nauwkeurige lijnen en ontwerpen te maken, waarbij de lijn nooit zal afwijken. De lijnen kun je met de Posca 1MR zeer strak krijgen en zonder het gebruik van hulpmiddelen, zoals een liniaal. De marker kan gebruikt worden op verschillende ondergronden. Gebruik een hechtende lak om het ontwerp te beschermen als je een poreus oppervlak gebruikt. Op gladde en niet poreuze ondergronden zal de lak het ontwerp juist uitwisbaar maken.

Een Posca 1MR online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

De Posca 1MR kun je in de winkel van De Foamtastische Huiskamer kopen. In ons assortiment vind je alle 16 kleuren tegen een zeer redelijke prijs. Wil je meer weten over het gebruik van de Posca 1MR? Vraag dan meer info aan onze medewerkers. De Posca 1MR online kopen is bij ons ook mogelijk in de webshop. Na bestelling kun je de Posca 1MR in onze winkel in Goirle afhalen, maar met alle plezier willen wij de bestelling ook naar je opsturen. Posca 1MR Online kopen met de service van de lokale winkelier.

Posca 1MR kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Uni Posca verfstiften zijn paint markers op waterbasis die geschikt zijn voor alle ondergronden. Gebruik Posca stiften bijvoorbeeld op papier, karton, aardewerk, plastic, metaal, textiel, hout, keramiek en glas. De chemische samenstelling lijkt op acryl en is niet doorschijnend, dekkend en sneldrogend. Posca stiften zijn blijvend op een poreuze ondergrond, uitwisbaar op glas en trekken niet door het papier. Je kunt de kleuren mengen als de verf nog vers is en oververven als die eenmaal droog is. Voor een aquareleffect voeg je een druppel water toe. Alle Posca-punten zijn te wassen en sommigen zijn omkeerbaar of vervangbaar. Leef je uit op iedere ondergrond!

Bij de hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer in Goirle laten ze je de Posca stiften gewoon uitproberen. Dan weet je welke punt voor jouw werk geschikt is. Daarom is De Foamtastische Huiskamer jouw adres voor Posca 1MR kopen.